Barracuda

Restauracje Smażalnia ryb

Gdynia, bulwar nadmorski im feliksa nowowiejskiego 10

super obsluga (1) bylam dzis na obiedzie i musze przyznac' ze jeszcze go wspominam. jadlam... pati bulwar zobowiązuje.... (1) ...miejsce klimatyczne - bulwar, port, morze... szkoda, że nie potrawy.... architekt i czar prysł..... (1) Zaprosiłam wczoraj znajomych ze świata na obiad do BARRACUDY.Znałam ten... Gdynianka
opinia Gdynianki (1) Dzień dobry, wybrałam się wczoraj po raz pierwszy do Barracudy, między... Amaris81 GODNA POLECENIA RESTAURACJA (1) ODWIEDZIŁEM RESTAUCACJE BARRACUDA 11SIERPNIA I MUSZSE POWIEDZIEĆ ZE MIŁO... MACIEJKA!!!! Urodzinowy obiad (1) Gustownie urzadzone wnetrze, profesjonalna obsluga: kelnerka z wlasnej... paczus Tandeta i mizeria (1) Fatalne jedzenie, brudno i relatywnie wysokie ceny. Klasyczna odpustowa... Gal Rewelacja (1) Dobra restauracja ,świetnie położona ,czysta ,profesjonalna obsługa-co teraz... warszawiak nic dodac nic ując (1) jedzenie bardzo dobre obsługa też bobra. słuchajac wczesniejszych wypowiedzi... ben Fastfood (1) Jedzenie marne. Za te ceny powinno byc co najmniej sensowne, a jest jak z... Poke Jadłysmy 8.07.2007 (1) Jestem rozczarowana : jadłyśmy w dniu 08.07.2007r. niedziela (ok.godz.16-17)... Małgorzata MUZYKA POD PARASOLAMI (1) KIEDY BĘDZIE TAKA MUZYKA JAK W UBIEGŁYM ROKU PRZYJEMNY LEKKI JAZZIK. TEGO... KAROLINA Bardzo dobre jedzenie i obsługa!!! (1) Gosia niestety duże rozczarowanie (1) Po raz pierwszy i ostatni byłam gościem tej , jakże robiącej znakomite... monika Namiot (1) Ostatnio bylam z dzieckiem w namiocie barracudy. Zamowilam gofra ktore... Zniesmaczona Odradzam!!! (1) Zachęcona dobrymi opiniami zaprosiłam do Barracudy moich przyjaciół. Wizyta... Zniesmaczona Miło i smacznie (1) Choć z zewnątrz budenek strasz i wygląda raczej ja krematorium niż... Cleo Pychota (1) Krótko mówiąc: jedzenie jest bardzo smaczne, a opiekane ziemniaczki to poezja. bolo Najlepsza restauracja w Gdyni (1) Wyśmienite jedzenie (ostatnio zachwyciły mnie krewetki na gorącej patelni z... latomek miało być, a nie ma (1) Może inne surówki będziecie serwować? Czy w fastfoodzie będą też takie same... coraz rzadszy klient