Barracuda

Restauracje Smażalnia ryb

Gdynia, bulwar nadmorski im feliksa nowowiejskiego 10

Dziekuje za wspaniale przyjecie:) (1) Wlasnie wrocilismy z kolacji urodzinowej z Barracudy. Zaprosilam tam moja... HM przeciętnie (3) Oprócz wystroju nic mnie nie zachwyciło w tej wizualnie ekskluzywnej... alex gdynia - opinia (1) Restauracja położona w pięknym miejscu, wystrój bardzo ładny i tyle by było o... gdynia
Przepiękny widok (1) W restauracji Barracuda zawitałem pierwszy raz. Miłe zaskoczenie przepiękny... Mariusz D. Profesjonalnie! (1) Doskonała obsługa, wyśmienita kuchnia i ciekawe menu (chociaż kiedyś było... Alicja Dobra rybka (1) Restauracja zachwyca wszystkim po kolei: od lokalizacji, przez kuchnię, po... piotr1979 POLECAM (3) Polecam z całego serca, choć tak na prawdę to z zakończeń kubków smakowych ;)... Marek Było dużo lepiej! (2) Menu zostało skrócone, potrawy jakby "uproszczone" (ryby nadal smakowite, ale... żabka SZCZERZE POLECAM! (1) jestem zachwycony kolacja w tym lokalu, jedzenie przepyszne, bardzo duze... tomasz jankowski Kpina! (4) Zarezerwowałem stolik na walentynki i postanowilem zadzwonić, aby upewnić... Klient Polecamy (1) Byliśmy dziś na obiedzie - same plusy. Krewetki i sandacz rewelacyjne, ceny... Marek z żoną ZAWSZE TAM WRÓCIMY :) (1) Nie dość że obchodzimy tam co roku Walentynki to oprócz tego bywamy często... Tajemnicza polecam ! (1) 25.01.2012 obchodziłam swoje urodziny oraz zaręczyny, naprawdę polecam !... p. Makabra!!! (5) Barracuda zawsze wydawała się być dobrą restauracją. Niestety do ostatniej... Karolina Obrycka Świetne miejsce! (1) Miałem okazje zorganizowania spotkania w Barracudzie, świetne jedzenie ,... Prawnik Byłem dzisiaj z gośćmi :-( (2) No niestety, to nie Barracuda a partyzantka, niegdyś było tam bosko. Bardzo... Zdegustowany Zepsuło się? (1) Byłem kilka razy poza sezonem i było przepysznie, sporo aż się chciało... Miejscowy Rodzic - opinia (1) Wcześniej byłem bardzo zadowolony zarówno z jedzenia, jak i obsługi. Mimo... Rodzic Litania do mrożonek (7) pięknie położony, nowoczesny lokal, okna malują przed nami obraz... blog trójmiastoodkuchni Ponad przeciętną ale nie najlepiej. (1) Być może jestem już zbyt przyzwyczajony do traktowania gościa jak gościa ale... jjr