Barracuda

Restauracje Smażalnia ryb

Gdynia, bulwar nadmorski im feliksa nowowiejskiego 10

rewelacja (1) Byłem w zeszłym miesiącu w tej restauracji z dziewczyną. Zamówiliśmy krewetki... Antoni Super lokal z najlepszą obsługą (1) Zawsze jak jestem w Gdyni w trakcie urlopu obowiązkowo odwiedzam tą... Marek SUPER LOKAL (1) Sam kiedyś pracowałem w gastronomi i mam mieszane uczucia , co do rodzinnych... Mikołaj
Polecam. (1) Po raz pierwszy odwiedziłam Barracudę i z wielką przyjemnością zrobię to... PM kiedyś zdecydowanie lepiej (1) niestety z roku na rok coraz gorzej .o ile jednak położenia nie da się zepsuć... IREK Polecam (1) Przepyszne i estetycznie podane danie z dorsza - świeża ryba w otoczeniu... Magdalena Klasa (1) Wyśmienite jedzenie, piękne widoki ,miła i sympatyczna obsługa .Pyszny dorsz... Aleks jaro - opinia (2) Odwiedzilem restauracje po dlugim czasie i musze powiedziec ze jestem... jaro brak obsługi (1) Kelnerka nie zainteresowana obsługą, brak życzliwości, uśmiechu i przez to... seniora kelner i kucharz do wymiany :( (3) wizyta gości :( byłam w tej restauracji 6.07 wieczorem z moimi gośćmi -... Anna Super (1) Dziękuję całej załodze restauracji Barracuda za cudowne i smaczne... Ania suuper, tylko gdzie podzialy się panie z GrillBaru?! (2) Witam, jestem co rok na wczasach w Gdyni, co sezon odwiedzam Państwa... Jasio Wędrownicznek Świetne jedzenie (1) Polecam wszystkim którzy za nieumiarkowane ceny chce zjeść posiłek wysokiej... Gosia POLECAM! (1) Restauracje Barracuda odwiedzam z chłopakiem co jakiś czas, jest jedną z... Natalia WARTO :) (1) Restauracja nietuzinkowo urządzona, przepięknie polożona, sprawna i... Kasia Brak słów. (5) Restauracja Barracuda była dla mnie zawsze ideałem wśród restauracji, byłam... Justyna Zdegustowana (1) Jestem zniesmaczona nowym menu. Zamówiłam dorsza w zestawie. Zjadłam tylko... Konsument Kiepskie jedzenie wszytsko suche! (1) Dobre opinie zaprowadzily nas do tej restauracji wystroj ok i czytajac menu... Ania brawo! (1) Miałem okazje przez dwa dni stołować sie w waszej restauracji i jestem pod... rafał Dno morza (2) Obsluga - marna. Zapomina o kliencie, podaje przez stol. Potrawy? Zupa rybna... Francuz