Brak słów.

Restauracja Barracuda była dla mnie zawsze ideałem wśród restauracji, byłam stałą klientką i wszystkim polecałam tą restaurację, bo klimat, obsługa i jedzenie były genialne. Niestety po przerwie 2letniej dzisiaj zawitałam do tej "restauracji" i jestem rozczarowana. To już nie jest ta Barracuda sprzed zmiany karty. Klimat wciąż jest super, miejsce genialne, urocze, a obsługa dość miła, aczkolwiek nie zainteresowana zabardzo klientem. Czytając menu ma się wrażenie, że skosztuje się czegoś niezwykłego dla podniebienia.. i na tym bajka się kończy. Jakość jedzenia jest bardzo niska i nie wydaje się być ono idealnej świeżości. Szczególne zastrzeżenia mam do pieczonej kaczki, którą dzisiaj dostałam była sucha jak wiór. Po zgłoszeniu sprawy panu kelnerowi stwierdził, że dowie się w kuchni co się stało.. i na tym temat się skończył. Żadnej odpowiedzi, żadnego słowa wyjaśnienia czy przeprosin. W tych cenach człowiek spodziewa się jakości przewyższającej sphinxy czy inne barbadosy. Wydaje się, że lokal ten zupełnie olał klienta. Na kilka dań, które zamówiłam jedynie deser był naprawdę smaczny, ale też nie bez zastrzeżeń. Dziwią mnie te SUPER opinie, czyżby ludzie nie czuli co jedzą?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Brak słów.

niestety zgadzam się z Pani opinią Pani Justyno... Nie można ciągle "jechać" na starej - dobrej opinii, a starać się udoskonalac restaurację i dbać o zadowolenie Klientów. Niestety osoby zarządzające tą restauracją odpuściły sobie, a gości nie traktują dobrze. Pewnie za chwilę posypie sie masa niepochlebnych komentarzy na mój i Pani temat, ale nie dbam o to. Mam nadzieję, że ludzie to przeczytają i będą uważać na to co jedzą. Brawo za odwagę napisania prawdy!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja często odwiedzam restaurację.I po pierwsze wysokich cen w restauracji Panie nie znacie.Zapraszam do Wawy,Poznania,Krakowa .Po drugie co nie którym w głowach się poprzewracało.Zostawiaja po 30-40 zł za osobe a czego żadacie? Żeby kelner tańczył na stole? Skakał nad Wami? Po stopach całował? Kompleksy wartości leczy się u psychologa a nie w restauracji ! Trochę szacunku do innych ludzi w tym przypadku do kelnerów.Ci ludzie naprawde nie zarabiają dużych pieniędzy.A czego wy oczekujecie? Wstyd i troche opamietanie drogie Panie (pudle kanapowe)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

Jak Ci Czeslawie cos nie pasuje to mozesz zamknac te FASTFOODOWA BUDE i kopac rowy - bedzie wiecej z tego pozytku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

czesław właściciel nie wiedziałem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0