Rodzic - opinia
Wcześniej byłem bardzo zadowolony zarówno z jedzenia, jak i obsługi. Mimo przeczytanych kilku negatywnych opinii, postanowiłem spróbować i nie żałowałem, także rodzina bardzo chwaliła jedzenie. Jednak w zeszłym tygodniu bardzo się rozczarowałem - mimo wielu klientów, 2 kelnerki prowadziły prywatne rozmowy ze znajomymi, będącymi klientami i nie przejmowały się tym, że klienci czekają na złożenie zamówienia. Do tego jedzenie było kiepskiej jakości - karkówka z grilla (zamawiana za każdym razem) - tym razem nie nadająca się do jedzenia! (może w sierpniu "lepszy" kucharz był na urlopie?). W trakcie naszego pobytu sala została zamknięta ze względu na jej wynajęcie. Wszyscy więc siedzieli na zewnątrz. Zawsze chodzimy do restauracji z dziećmi, przy stoliku obok siedziało młode małżeństwo z dzieckiem, kobieta była w widocznej ciąży - nikt się tym nie przejmował i kelnerki każdemu przynosiły popielniczki. Jeżeli jest otwarta tylko część zewnątrzna, powinno być wyznaczone miejsce do palenia, a nie, że niepalący klienci muszą jeść w smrodzie..!
Mam nadzieję, że to pojedyńczy przypadek, a nie pogarszająca się jakość... Na pewno nie przekreślam jeszcze restauracji...
Mam nadzieję, że to pojedyńczy przypadek, a nie pogarszająca się jakość... Na pewno nie przekreślam jeszcze restauracji...