Bez rewelacji

Miałem okazje skorzystać z usług restauracji Barracuda przy okazji urodzin mojej dziewczyny. Poszliśmy razem z rodzina na kolację ale restauracja na mnie wrażenia nie zrobiła. Obsługa klienta raczej w standardzie, niczym sie nie wyróżnia, a juz na pewno nie usmiechem ani serdecznością ani profesjonalizmem. Wystarczy chociażby nadmienić podanie noża i widelca do ryby. Rybę spożywa się dwoma widelcami!! Patrz savoir vivre. Zamówiłem halibuta w sosie kurkowym jednakże dostałem więcej surówek niż samej ryby i frytek. Oczywiście jest kryzys i mozna to tłumaczyć pewnym racjonalizowaniem wydatków ale czy kosztem klienta? Osobiście nie tyle się najadłem co się zatkałem surówkami i przyznam szczerze, że znam inne, dużo lepsze restauracje, gdzie można zjeść dobrą rybę, nie mówiąc o innych daniach w takich cenach. A skoro narzuca się wyższe ceny to i powinno się świadczyć wyższą jakoś usług oraz reprezentować wyższa kulturę spozywania posiłków. Nie jestem zachwycony restauracją Barracuda i z pewnością bedę się długo zastanawiał, zanim tam jeszcze kiedykolwiek wrócę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bez rewelacji

Do ryb są specjalne sztućce tzn. nóż i widelec i takim zestawem się rybkę spożywa, a nie dwoma widelcami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0