2 dni po naprawie znów to samo, OCZYWIŚCIE BEZ GWARANCJI!
Odstawiliśmy samochód do naprawy( zgasł w czasie jazdy i nie odpalał) z prośbą sprawdzenia wszystkiego i usunięcia usterek. Zasugerowałem, że może być to brudny filtr paliwa. Pan powiedział, że sprawdzą i wymienią. Na drugi dzień telefon-samochód do odbioru-sprawny. Ucieszony pojechałem i odebrałem samochód. Został wymieniony filtr paliwa iiiino właśnie cena 203zł. nie dostałem inf. co było nie tak, ale 150 zł za odpalenie samochodu wzięli, a reszta to tajemnica firmy. Ważne,że jeździ.Po dwóch dniach to samo, samochód nie odpala,jadę i dowiaduję się, że gwarancji nie ma, że wyjechałem a nie wypchnąłem samochód. Nie dowiaduję sie, co było zrobione w MOIM samochodzie, bo to ich sprawa. Przed wizytą samochód nie miał żadnego wycieku, po wizycie kapie ropą przy wymienianym filtrze paliwa a kierownik twierdzi, że to wina alternatora. Wyśmiałem go w twarz,na co się obraził i powiedział, że palcem nie ruszy przy tym samochodzie. Uważajcie przy pierwszej wizycie właściciel wydaje sie bardzo obeznanym w temacie mechanikiem, a przy odbiorze tylko kase bierze i nic nie mówi, niby taka polityka firmy, że wszystko dot. naprawy naszej własności zostaje tylko w ich wiedzy. Odradzam!