Krzysztof - opinia (1) Miałem nietypowy problem związany z elektroniką samochodu, wcześniejsze... Krzysztof Wojtek - opinia (1) Usługa wykonana sprawne. Cena przestępna. Miła i fachową obsługa. Wojtek tragedia (3) nigdy więcej nie oddam tam samochodu zostawiłam u nich 5 tys i za każdym... Agnieszka
NIGDY WIĘCEJ FIMILII (3) Przed pójsciem do nich słyszałem wiele negatywnych opini.. Pojechałem... klient obsluga i jakosc uslug (1) pPosiadam firme oraz 7 samochodow. Wszystkie naprawiam w Auto-famili i jestem... Marcin polecam (2) W Auto-Familia stale naprawiam swoje samochody. Nie mam żadnych zastrzeżeń.... MagnusEL polecam (1) robiłem mechanikę u nich kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolony, szybko i tanio Maciek polecam (1) polecam Aneta 2 dni po naprawie znów to samo, OCZYWIŚCIE BEZ GWARANCJI! (1) Odstawiliśmy samochód do naprawy( zgasł w czasie jazdy i nie odpalał) z... niezadowolony klient Wyceny (1) Prosta wymiana alternatora - pytam przez telefon, wycena - 40 pln.... winc Amatorzy lub partacze (1) Odstawiłem do nich auto po uderzeniu w tył. Ponieważ była to szkoda... Robik Partacze (1) Nie polecam tego zakłady (dla obłąkanych) nikomu nawet wrogowi. Nic nie... Modorr