2 tyg.w Tunezji dla 2 osób,z Gdańska,24.08-7.09

Mam do zaoferowania super pobyt dla 2 osób w Golf Residence, Port El-Kantanoui w Tunezji, hotel trzygwiazdkowy,HB, wylot z Gdańska w nocy z 23/24.08, powrót 7.09, cena katalogowa 1719 zł za osobę, ja sprzedaję za 1500 za osobę. W cenie jest już wszystko: przelot, opłaty lotniskowa i paliwowa, pokój 2-osobowy, ubezpieczenie bagażu,wyżywienie-2 posiłki. Hotel duży, polecany!!!! Nie mogę lecieć /a bardzo żałuję/z powodu obowiązków w pracy. Na ten termin nie już nigdzie żadnych ofert!!! Sprawdzałam.Oferta jest z EXIMU, koszty zmiany uczestników po mojej stronie. tel.604-381-367. Rezerwacja została dokonana za pośrednictwem Travelplanet.pl. Hotel jest do obejrzenia na stronie www.eximtours.pl.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 2 tyg.w Tunezji dla 2 osób,z Gdańska,24.08-7.09

szkoda ze akurat Tunezja...bo grubo zastanawiam sie nad wyjazdem ale nie Tunezja...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (38 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...