20-21 maja Mistrzostwa Polski w Rowerowej Jeździe na Orientację "GDAŃSK 2006"

Witam

Już dziś zapraszam na zawody w Rowerowej Jeździe na Orientację, które odbędą się w dniach 20 - 21 maja 2006 r. w Gdańsku.
Zawody zostaną przeprowadzone z podziałem na kategorie wiekowe oraz w kategorii OPEN dla wszystkich.
Istnieje mozliwość spróbowania swoich sił lub też jak kto woli zapoznania sie z tego typu konkurencją orientacji.
Zapewne każdy z Was znajdzie coś dla siebie na tej imprezie.

Szczegółowy regulamin znajdziecie tutaj: http://www.harpagan.pl/klub/PPL_MTBO.php

Jeszcze raz zapraszam
Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 20-21 maja Mistrzostwa Polski w Rowerowej Jeździe na Orientację "GDAŃSK 2006"

Pozostały już tylko dwa tygodnie :)
Serdecznie zapraszam na RJnO
Karol Kalsztein

Re: 20-21 maja Mistrzostwa Polski w Rowerowej Jeździe na Orientację "GDAŃSK 2006

Termin zgłaszania już minął, nie mam licencji, więc mam pytanie o opłaty. Czy opłata wyniesie 10zł + 100% + 100% czyli 30 zł za dzień, czy tylko 20? 20zł jeszcze przełknę, ale 30 za dzień to już się robi sporo.

Re: 20-21 maja Mistrzostwa Polski w Rowerowej Jeździe na Orientację "GDAŃSK 2006

Hej hej :)
Opłata wyniesie tylko 10 zł lub 15 zł lub 5 zł w zależności od kategorii startowej.
Udało się znieść tzw +100 % dla osób które zgłoszą się do piątku także bez licencji).
Polecam także start w swojej kategorii nie w open.
Pozdrawiam

No dobra, skoro 15, to sie zglosilem do M21 :)
Do zobaczenia.

Jak na razie impreza super. Zobaczymy co będzie jutro...zdaje się że może popadać.
Mapa do RJnO i chipy to jest to. Pierwszy raz miałem przyjemność jeździć z takim sprzętem i jest ekstra :)

ps. czy istnieje choćby cień szansy jazdy z chipami na Harpie?

Mickey napisał(a):
> ps. czy istnieje choćby cień szansy jazdy z chipami na Harpie?

coz na forum Harpagana parokrotnie poruszony temat lecz niestety nie przeszedl z powodu braku wystarczajacej ilosci chipow wsrod uczestnikow
dla uczestnikow byl by to dodatkowy koszt takie wyporzyczenie chipa a i znalezienia naraz 250 chipow to tez moglo byc trudne

Re: 20-21 maja Mistrzostwa Polski w Rowerowej Jeździe na Orientację "GDAŃSK 2006"

Kiedy i gdzie można spodziewać się wyników w internecie? Niestety nie miałem możliwości pozostać do oficjalnego zakończenia.

no właśnie, kiedy wyniki? :)

Wyniki i międzyczasy już są na www.mtbo.pl

ufffffff - drugiego dnia tylko 2 min za Jarkiem

Gdybyś nie palił, byłbyś 2 minuty przed nim ;)

ps. Mozliwosc porownania miedzyczasow rewelacyjna.

Jankes. napisał(a):

> ufffffff - drugiego dnia tylko 2 min za Jarkiem

Najważniejsze, że za ;-). Gratulacje dla Mickey'a - piękny wynik. Organizacja pierwsza klasa.
Pozdrower,

tu jest relacja Mickeya:

http://rowery.trojmiasto.pl/news.phtml?id_news=19605

image

Inne tematy z forum

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...