20 maj
To CHYBA ostateczne data. Szukamy odpowieniej sali, ale nie mozemy jej znaleźć, więc zostaniemy przy Krokowej, mimo, ze nam data nie pasuje (po ślubie bedziemy musieli mieszkac ponad miesiąc osobno :-( ).
Zamek w Krokowej to dla mnie idealne miejsce:
- bardzo dobry dojazd
- idealna sala - mozna na niej jednoczesnie tańczyć i jeść
- jest to spełnienie moich marzen
- noclegi sa na miejscu (jest to dla mnie wazne, ponieważ rodzina mojego A. jest porozrzucana po całej Polsce)
Wybrałam już sukienkę, która mi się podoba (szkoda, ze nie potrafię jej wkleić, może któras z dziewczyn zrobi to za mnie, gdy wysle jej na maila :-) ), ale będę musiała ją uszyć, ponieważ jest dosyć droga.
samochód tez już znalazłam.
fotografa też, tylko nie wiem, czy termin bedzie pasował no i zespół jeden tez mam na oku
Zamek w Krokowej to dla mnie idealne miejsce:
- bardzo dobry dojazd
- idealna sala - mozna na niej jednoczesnie tańczyć i jeść
- jest to spełnienie moich marzen
- noclegi sa na miejscu (jest to dla mnie wazne, ponieważ rodzina mojego A. jest porozrzucana po całej Polsce)
Wybrałam już sukienkę, która mi się podoba (szkoda, ze nie potrafię jej wkleić, może któras z dziewczyn zrobi to za mnie, gdy wysle jej na maila :-) ), ale będę musiała ją uszyć, ponieważ jest dosyć droga.
samochód tez już znalazłam.
fotografa też, tylko nie wiem, czy termin bedzie pasował no i zespół jeden tez mam na oku