23.04.2005:)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś z Was bierze ślub w tym dniu? Jak samopoczucie?
Bo ja mam już małego stresa:) Pozdr.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 23.04.2005:)

cześć
Ja biore ślub 23.04.05 ale nie czuje jeszcze nerwów, a w którym kościele?

Gwiazda Morza w Sopocie.A Wy?

My tez bierzemy slub w tym dniu.
Ja juz mam pomalutku"koszmary senne"- ostatnio snilo mi sie, ze sukienka zginela w dniu slubu ;-)

My w Katedrze Oliwskiej

Mycha, proszę daj mi znać jak wygladał kościół w dniu ślubu, czy ładnie przystrojony ... ja mam ślub w Katedrze w sierpniu :o)

Czy polecasz jakieś księdza czy na chybił trafił ?

:o))))

dzięki
Ania

My mamy w Michala Archaniola- Gdynia Oksywie

My tez w Michala Archaniola na Oksywiu, co prawda dopiero w sierpniu,
ale poniewaz u was to juz niedlugo, chcialam sie spytac czy macie ugadane z ksiedzem cos na temat dekoracji?? Robia cos? Maja moze czerwony dywan? Godza sie na dekoracje we wlasnym zakresie? My mamy jeszcze troche czasu, wiec jeszcze nie pytalam.
Pozdrawiam!

Jeszcze nie mamy dogadanych spraw zwiazanych z dekoracja kosciola ale jak bede wiedziala cos konkretnego to dam znac

Witam :) Ja też mam w Michała Archanioła tyle, że w czerwcu. Również będę czekała na wieści odnośnie dekoracji kościoła. Pozdrawiam

hej martulka!!
a kiedy masz w czerwcu slub? my mamy w Michala Archaniola 25.06.
dziewczyny, dajcie znac co wiecie na temat organizacji, platnosci, zalatwiania... Jestescie z parafii czy spoza??

Hej elajza!!!
My ślub mamy tydzień przed Wami tj. 18.06. Na razie nie znam żadnych szczegółów bo jeszcze nie byliśmy spisać protokołu. W kwietniu zaczniemy biegać po USC i do Proboszcza. Ja jestem z tej parafii a mój Tomek z Boboli.

my nie jestesmy z parafii, ale ja sie na Oksywiu wychowalam i wszystkie sakramenty tam przyjmowalam, wiec niedlugo bede sie wybierala do Proboszcza po odpis aktu chrztu, moze wtedy sie cos dowiem.
wiem, ze na moj dzien jest jeszcze jedna para, po nas, myslalam, ze dogadamy sie w kwestii dekoracji, ale chyba nie zagladaja na Weselnik :-(
Martulka, mam prosbe - jak juz bedziesz znala wiecej szczegolow - platnosci, dekoracje, organista itp to daj mi znac co i jak.
dzieki i Wesolych Swiat!

Hej Martulka!
ktos mi przesłał odpowiedz ze podobno wiesz cos o Kasynie Wojskowym na Oksywiu, o tym jak tam wygląda wesele.Jesli to prawda to prosze o informacje. Ja tam wlasnie planuje swoja impre ale nie znam opinii innych ludzi. Pozdrówka

co macie ugadane w sprawie dekoracji ? Wiecie juz cos-bo ja chyba uszyję pokrowiec na te wstretne krzesła :-0

A co z zespołem macie wszyscy już coś ?

ja juz jestem po ale mówię ci nie denerwuj sie ja sie wcale nie denerwowalam a wesele bylo najlepszą imprezą w moim życiu, po co się denerwowac i czym przeciez sa z toba tylko twoi znajomi i rodzina. to ma byc twoj dzioen a nie twoich nerwów

my też 23:)) w Gdyni NSPJ
jest stressssss.. kupiłam persen;)))

Inne tematy z forum

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)