27.08 juz po

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam wszystkich wróciłam z podrózy poślubnej i w koncu moge znów tu zagladac i dołonczyc do grona szczesliwych mężatek. Gdybym chciała opisac wszystko to pewnie bym was zanudziła wiec powiem tylko tyle że: Ślub i wesele było piękne choć początku za bardzo nie pamietam bo byłam tak zdenerwoana (przez orkiestre ktora nie dojechała ale dzieki bogu zalatwilismy druga zapłacilismy podwojnie ale dobrze ze wogóle była bo byłam załamana - choc przyznam ze pięnie grali) Ale póżniej juz było wszystko ok goscie byli bardzo zadowoleni mimo małego wesela wszyscy super sie bawili. W niedziele z rana wyjechalismy na tydzien do Zakopanego wybralismy to miejsce poniewaz tam jeszcze nie bylismy - było super tym bardziej ze pogoda nam dopisała.

Chcałam wkleic jakies zdiecie ale nie mam pojecia jak to zrobic-sierota zemnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 27.08 juz po

beti wszystkiego naj naj naj najlepszego na nowej drodze życia , aby słońce Wam zawsze świeciło :)

Życzę duuużo SZCZĘŚCIA na nowej drodze! Przygoda z orkiestrą to na szczęście - zapowiadało się paskudnie a piszesz że grali cudnie! Oby tak kończyły się wszystkie złe rzeczy w Waszym wspólnym życiu. I oby tych złych rzeczy było jak najmniej :)

Nie jesteś osamotniona... bo my już też po:(

Martika a z kąd ta smutna minka na końcu? Fakt tyle przygotowan i stres a noc tak szybko mineła

nie mam jeszcze profesionalnyh zdiec ale narazie sprobuje jakies wkleic sprawdze czy mi sie udimagea

a jednak mi sie udało

Beti napisz gdzie odbywało sie wesele?

w chacie góralskiej Gdynia-Rumia Janowo