27. Ogólnopolskie Spotkania Podróżników, Żeglarzy i Alpinistów - Kolosy

W piątek 21 marca zobaczymy się w Gdyni na 27. Ogólnopolskich Spotkaniach Podróżników, Żeglarzy i Alpinistów, które dzięki Waszej tłumnej obecności pozostają od wielu lat największym festiwalem podróżniczym w Europie. Kolejny raz autorzy najcenniejszych dokonań podróżniczo-eksploracyjnych minionego roku przyjadą do Gdyni, by przekazać ogromnej publiczności swoją historię. Wybrani otrzymają ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniała impreza dla ludzi odrzucających model kanapowo-pizzowo-nutellowy.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9

To się wysypią zaraz juleczki Instagramowe, bo temat na topie.

A w przyszłości wege zupki, albo wombaty ...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11

Jakoś nie bardzo.

Niestety impreza od kilku lat do mnie osobiście nie przemawia. Pojawiający się widzowie z przypadku, którzy nie potrafią się zachować, prelegenci też pokazują "klasę" ruszam w świat bez przygotowania z uśmiechem na twarzy i hasłem: "jakoś to będzie".
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

zgadzam się. Dla mnei organizacja imprezy jus nie przystaje do realiów rynkowych. Kiedys impreza niszowa dla ludi z pasją, dzis różniei do tego organizatorzy maja gdizes uwagi widów. Ja jestem zablokowana od 10 lat bo osmieliłam się obnazyć zło organizacyjne. Np zwróciłam uwage ze stoi pani w ciązy i ze mozeby tak bez kolejki weszła, a ona ze owszem pozowono jej, ale juz jej mezowi nie. Serio???? Albo stojąc w kilkugodinnej kolejce czytam , ze brak kolejek. Także tak.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

podobno jutro o 12.00

czyli w sobote 22.03 ma byc 'on line', moze ktos jeszcze potwierdzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dlaczego nie piszecie

czy będzie relacja on-line i nie podczepicie linku. To może ograniczyć ilość chętnych wejścia do Hali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy tam jakieś jedzenie sprzedają?

Czy się idzie z kanapkami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Orszak Trzech Króli Gdańsk 2025 (9 odpowiedzi)

W nadchodzącym roku Gdańsk po raz 14 stanie się miejscem radosnych obchodów Święta Objawienia...

Wizyta Donalda Tuska i Ursuli von der Leyen w Gdańsku (5 odpowiedzi)

W związku z objęciem przez Polskę prezydencji w Radzie Unii Europejskiej, Kolegium Komisarzy...

Lordi (9 odpowiedzi)

Lordi znów nawiedzi Polskę! Finowie wystąpią kolejno w Warszawie i w GdańskuNasze ulubione...