27 sierpnia -zwalniam cudowne miejsce- KOZI GRÓD

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Termin bardzo atrakcyjny a miejsce jeszcze bardziej :-)
Polecam dla niezdecydowanych.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 27 sierpnia -zwalniam cudowne miejsce- KOZI GRÓD

bardzo chetnie bym wziela ten termin, napisz ile kosztuje od osoby oraz na ile osob mialas zarezerwowane. My wlasnie tam szukalismy, ale oczywiscie bylo zajete:) pozdrawiam

Mieliśmy zarezerwowane na 60 osób, ale to chyba nie ma znaczenia.
Od osoby płaci się 130 zł, do tego doliczyć trzeba alkohol, soki, ciasta i tort. Polecam Ci ich stronke i wątek o Kozim Grodzie na tym forum.

dzis wieczorem pojade tam zobaczyc i czy tam juz odwolalas termin i moge go dzis zaklepac czy z toba sie spotkac? jak ma wygladac to "przekazanie nam terminu" :)

oj widze - ze decyzja juz zapadła :(((((

anjja

Anjja: no zapadła.. pisałam do Ciebie maila, ale z pieskiem musiałam wyjść i teraz skończę pisać :-)
Afrodytka: termin jest już wolny. Dzwoń tam już teraz i zaklep, a wieczorkiem pojedziesz i obejrzysz jak to wygląda. Najlepiej umów się z właścicielką -bardzo sympatyczna kobieta.

Dziekuje bardzo za ten termin, juz zarezerwowalam. Bardzo sie ciesze ze tam bedzie nasze wesele, choc jednoczesnie jest mi przykro ze ty musialas odwolac. Zycze powodzenia i pozdrawiam

Afrodytka - jak bedziesz w Kozim to zerknij na salę do tańczenia - ciewkawa jestem jak Twoja opinia na temat dwóch osobnych sal - jednej konsumpcyjnej, drugiej - tanecznej. Chodzi mi o to że nie są połaczone - grajki mówią ze jak jest jedna wspolna sala to wieksze szanse na lepsza imprezę. Napisz mi co o tym myslisz

Pozdrówki
Anjja

Inne tematy z forum

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?