Termin bardzo atrakcyjny a miejsce jeszcze bardziej :-)
Polecam dla niezdecydowanych.
00
Re: 27 sierpnia -zwalniam cudowne miejsce- KOZI GRÓD
Afrodytka
(20 lat temu)
bardzo chetnie bym wziela ten termin, napisz ile kosztuje od osoby oraz na ile osob mialas zarezerwowane. My wlasnie tam szukalismy, ale oczywiscie bylo zajete:) pozdrawiam
00
alice_springs
(20 lat temu)
Mieliśmy zarezerwowane na 60 osób, ale to chyba nie ma znaczenia.
Od osoby płaci się 130 zł, do tego doliczyć trzeba alkohol, soki, ciasta i tort. Polecam Ci ich stronke i wątek o Kozim Grodzie na tym forum.
00
Afrodytka
(20 lat temu)
dzis wieczorem pojade tam zobaczyc i czy tam juz odwolalas termin i moge go dzis zaklepac czy z toba sie spotkac? jak ma wygladac to "przekazanie nam terminu" :)
00
anjja
(20 lat temu)
oj widze - ze decyzja juz zapadła :(((((
anjja
00
alice_springs
(20 lat temu)
Anjja: no zapadła.. pisałam do Ciebie maila, ale z pieskiem musiałam wyjść i teraz skończę pisać :-)
Afrodytka: termin jest już wolny. Dzwoń tam już teraz i zaklep, a wieczorkiem pojedziesz i obejrzysz jak to wygląda. Najlepiej umów się z właścicielką -bardzo sympatyczna kobieta.
00
Afrodytka
(20 lat temu)
Dziekuje bardzo za ten termin, juz zarezerwowalam. Bardzo sie ciesze ze tam bedzie nasze wesele, choc jednoczesnie jest mi przykro ze ty musialas odwolac. Zycze powodzenia i pozdrawiam
00
anjja
(20 lat temu)
Afrodytka - jak bedziesz w Kozim to zerknij na salę do tańczenia - ciewkawa jestem jak Twoja opinia na temat dwóch osobnych sal - jednej konsumpcyjnej, drugiej - tanecznej. Chodzi mi o to że nie są połaczone - grajki mówią ze jak jest jedna wspolna sala to wieksze szanse na lepsza imprezę. Napisz mi co o tym myslisz