profesjonalnie dla osób ktorym zalerzy na jakości (1) witam z firmą 2fast współpracuje ok 3 lat . banery do tej pory dobrze sie... Wojtek Dobre miejsce (1) Witam prowadzę własną małą firme chciałam zainwestować w reklame , tym samym... Anna O. Serdecznie polecam (1) Błyskawiczny i przemiły kontakt. Kreatywność, dopracowanie szczegółu i... Aurelia
Fatalna jakość usług. (1) Fatalna jakość usług. Niemiła obsługa. Problem nawet z wydrukiem zwykłego A4... klientka niestety bardzo źle (1) Zależało mi na czasie, realizacja miała być na drugi dzień niestety mimo, że... gosia Polecam (1) Rewelacyjna firma, wykonali szybko i profesjonalnie banery reklamowe na... Honorata Polecam (1) Jestem zadowolona ze współpracy. Banery który dla mnie wykonali jest widoczny... Pola jestem zadowolona z usług (1) Bardzo dobrze wykonane gadzety reklamowe. Wszelkie nadruki nie schodzą szybko... Maja M. Projekt szyldu reklamowego , wizytówki, ulotek (1) Witam jestem bardzo zadowolona z usług jakie oferuje firma p. Moniki , która... Beata GORĄCO POLECAM (1) Dziękuję za miły kontakt i cierpliwość. O Państwa produktach i usługach mam... Magda rewelacyjna obsługa (1) Miałam dziś przyjemność korzystać z usług powyższego studia. Jestem... Kathy Nie polecam. (2) Zleciłem wykonanie pieczątki wielokolorowej. W dniu, w którym złożyłem... Grzegorz Nie polecam (2) zleciłem wykonanie wizytówek, wizytówki zostały wykonane bardzo brzydko,... Piotr