3 Burger

Burgery

Gdynia, Świętojańska 61

and - ocena (1) zawsze jak zamawiam jest ok. and Bardzo dobre burgery -- POLECAM (1) Jadłem tam wiele razy i nigdy się nie zawiodłem. Kozi ze serem też... OKO Super burger (1) Jako stała klientka polecam. Wolę brać na wynos, ale smak jest fenomenalny.... Elżbieta Wiśniewska
Było przepysznie (1) Przemiła obsługa, frytki z prawdziwych ziemniaczków i pyszny sos serowy.... Zuzanna Burger z kozim serem. (1) Diabelnie słony , ogólnie kiepski smak. Najgorszy jaki jadłem w Trojmieście. Bbking Naprawdę Polecam (1) Zawsze Robią idealne burgery , mają dużą oferte . Każdy coś dla Siebie... Klient katastrofa (1) Czekałam i czekałam, a jak sie doczekalam to katastrofa. Obrzydliwe, klejace... Ania Polecam (1) Byłem tam wiele razy. Przeważnie nie miałem zastrzeżeń. Jedyne co mi... PP Polecam (1) Jadłem burgera jakiś już czas temu. Bardzo mi smakowało. Duże wrażenie zrobił... Michał Przepyszne burgery! (1) Miła profesjonalna obsługa, zarówno w lokalu jak i na dowóz. Zresztą, mają... Kasia Ciekawe i miłe miejsce (1) Dziś Po raz pierwszy spróbowałem burgera w tym miejscu. Bardzo mi smakował,... Daro Alek - opinia (3) Po prostu cios poniżej pasa. Byłem dziś z dziewczyną na burgerach wzieliśmy... Alek Slono, słono mnostwo soli ! (1) Burger byl slony !!!! Frytki mega slone ! Jesli chcecie sami zaoszczedzic... jas Happy Hours we troje w 3 burger (1) Ja zjadłem Dzikiego - za dużo jałowca, mały, za cenę Happy Hours'ową jeszcze... Miki Burger (1) Wybór burgerów jak nigdzie, mięso z wołowiny, baraniny i dzika, a jakby komuś... Koziołek moje odkrycie (1) właśnie wpałaszowałam burgera rybnego ! pyszny ! rybka świeżutka bułeczka... grazia pyszne (1) Korzystałam juz kilka razy, ostatnio moim faworytem jest burger z dorszem i... mago Bez smaku (1) Bardzo długo czekaliśmy na swoje burgery. Mogłabym to zrozumieć, bo był to... Marysia rozczarowanie (1) Knajpa pod hasłem "Slow food" zachęciła nas do spróbowania. Wchodzimy:... jadziak Octoburgery (1) Z radością udałem się do tego miejsca. Po wejściu, gdy już udało mi się... Muminek