3 MIESIACE I PO KRZYKU

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
TYLE PRZYGOTOWAN A JAK SOBIE WSPOMNA ZE ZA 3 MIESIACE I 1 DZIEN BEDE JUZ MIALA CALA IMPREZE ZA SOBA I PRZEANALIZUJE KOSZTA I CZAS PRZYGOTOWAN DO CALEJ CEREMONI TO AZ MI SIE SZKODA ROBI (NIEWSPOMNE O KOSZTACH MAM WESELE NA 130 OSOB +DZIECI) DLATEGO NIEWIEM CZY BEDZIEMY MIEC JAKIKOLWIEC MIESIAC MIODOWY :( A GDZIE WY SIE WYBIERACIE ?? POZDRAWIAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 3 MIESIACE I PO KRZYKU

a moze powinnas sie cieszyc z tego wspanialego dnia, a nie analizowac ile wydacie. Z reszta skoro tak duzo macie wydatkow i tak bardzo wam lezy to na sercu to moze jeszcze jest czas zeby pomniejszyc liste gosci??
Zycze ci pozytywnego myslenia i duzo szczescia w tym wyjatkowym dniu ;) kasia... napisał(a):

> TYLE PRZYGOTOWAN A JAK SOBIE WSPOMNA ZE ZA 3 MIESIACE I 1 DZIEN
> BEDE JUZ MIALA CALA IMPREZE ZA SOBA I PRZEANALIZUJE KOSZTA I
> CZAS PRZYGOTOWAN DO CALEJ CEREMONI TO AZ MI SIE SZKODA ROBI
> (NIEWSPOMNE O KOSZTACH MAM WESELE NA 130 OSOB +DZIECI) DLATEGO
> NIEWIEM CZY BEDZIEMY MIEC JAKIKOLWIEC MIESIAC MIODOWY :( A
> GDZIE WY SIE WYBIERACIE ?? POZDRAWIAM

a gdzie takie duże wesele robisz??w trójmieście gdzieś??

mi szalenstwo przygotowan i cala ta radosc przysłoniły zupełnie(prawie!!!)ta strone materialna wesela.

mi też zostało 3 miesiące idwa tygodnie ;-). Ale też jak pomysle że już niedługo bęzie po, to troche mi szkoda tych przygotowań. Bo mimo że to dużo pracy i pieniędzy to jest to bardzo przyjemne i naprawdę żyje teraz tylko tym ;-). Pozdrawiam wszystkie czerwcowe;-)

nam tez zostalo juz tylko 3 mce!! czas ucieka przez palce, jak mierzylam sukienke u krawcowej to troszke szkoda mi bylo, ze tylko na raz jest ta sukienka... ale za to jaki ten RAZ :) z przygotowan zostalo nam kupic garnitur, juz upatrzony, zamowic tort no i dokumenty- przyszly tydzien, w koncu porozwozic zaproszenia!!

image

Dlatego ja robię wesele na max 50-60 osób i nie będę musiała przez następne dwa lata spłacać kredytów.

a ja robie wesele na ok.100 osób i tez nie bede musiała na szczescie spłacac kredytu:)!

"...DLATEGO NIEWIEM CZY BEDZIEMY MIEC JAKIKOLWIEC MIESIAC MIODOWY :( A GDZIE WY SIE WYBIERACIE ?? POZDRAWIAM "

Jastrzębia Góra :) tyle że "tydzień miodowy" :)
pozdrawiam