3 miesięczna gwarancja na usługi!!!!

To jest własnie motto usług świadczonych przez Cenntrum. Te usługi są nie warte nawet 3 sekund!! byłam u nich dwukrotnie z autem i zmieniałam wahacze. Owszem zmienili ale przy okazji przykręcili krzywo kierownicę..pojeździłam z taka ponad 3 mies i wróciłam z reklamacja..musiałam dodatkowo zapłacić bo mineła gwarancja na usługę.Kolejny raz wymienili pasek klinowy..nie wiem jak to zrobili, że już na drugi dzień piszczał...zaczełam korzystać z usułg innego centrum bo szkoda czasu i pieniędzy na ten serwis.Brak kompetencji, ignorancja w stosunku do klienta, wymiana paska zajmuje im az 2 godziny a cena?prawie zawał...bez środków uspokajających nie radzę tam jechać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

W opinii brak informacji (np. nr.Rejestracyjnego) umożliwiających identyfikację zleceń naprawy.Przy wymianie wahaczy nie ma potrzeby odkręcania i przykręcania kierownicy.Jazda przez 3 m-ce z zauważoną usterką jest co najmniej dziwna.Na wykonane usługi jest udzielana gwarancja na robociznę i rękojmia na części zamienne.Na wymianę paska składa się czas>przyjęcia samochodu>zakupu>wymiany w samochodzie>wydanie samochodu.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2