31.12.2005:)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witajcie:) W sylwestra bierzemy ślub cywilny.Bedzie to mala skromna uroczystośc w gronie najblizszych:).Może ktos podpowie gdzie i za ile dobry fotograf urzeduje? Gdzie szukać ciekawej sukienki do cywilnego:)..choć chyba nie powinno bycz tym problemu bo to karnawał,no i obrączki...gdzie sie sie opłaca kupić?/ A moze ktos z Was jeszcze w tym dniu odwiedzi USC???pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 31.12.2005:)

www.bw.dj.pl to namiary na rewelacyjnych fotografow. gratulacje z okazji tej wielkiej decyzji. szczecsia i wszystkiego naj naj naj. pozdrawiam

Re: 31.12.2005:)

Ja tez slubuje w Sylwestra ale akurat w USC w Gdyni:-))))) Ciesze sie ze nie tylko ja wybralam taka date:-) My ma,my fotografa z urzedu ktory nam zrobi cala mase fotek,na obiedzie poslubnym (bo wesele mamy za pol roku po slubie koscielnym) zdjecia popstryka swiadek cyfroweczka.Co do ubranka kupilam fajny komplecik na ul Swietego Ducha,tak zaraz na poczatku,latwo trafic,sprzedaja tam 2 bardzo mile panie ktore swietnie potrafia doradzic.Maja tez sukienki.Jesli chopdzi o obraczki obeszlismy chyba wszystkie salony i najlepszy ,najwiekszy i w najbardziej przystepnych cenach jest apart i tam tez je kupilismy,w srode odbieramy bo musielismy rozmiary zalatwiac specjalnie dla nas bo nie mieli naszych;-) Ale maja sliczne obraczki-polecam i w porownaniu do np Kruka niedrogie a sliczne. Co do muzy na obiad poslubny i do sali bankietowej gdzie sie udamy na szampana po slubie,plytki skladamy sobie sami... Wszystko juz mamy w sumie zalatwione tylko z sala walczymy bo cos mieli sie odezwac z jadlospisem a sie nie odzywaja.Musze im sie przypomniec.W kazdym razie jestem z Gdanska a slub cywilny biore w miescie mojego malzonka czyli Gdyni-zreszta tamten urzad jest duzo bardziej nowoczesny i bardziej mi sie podoba niz Gdansk.Ale to moje skromne zdanie.O ktorej godzinie ta uroczystosc?Bo moja o 14:-) I nawet fryzjera juz sobie zamowilam.Jeszcze tort i kwiaciarnia na troche przed czasem...