38 dni.....

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
o ratunku, dziewczyny, zdałam sobie sprawę, że do mojego ślubu zostalo juz tylko 38 dni.......
a jeszcze dużo mam do zrobienia...........ratunku.......

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 38 dni.....

trzymaj się !!!!!!!! bedzie dobrze!!!!!!!!! jestesmy z Tobą!!!!!

HEJ Nacheba :)
Do mojego tylko 45 :) nie martw się - ja też jeszcze w proszku, a mój narzeczony jeszcze nie ma garniturka :)
Napewno zdążymy :)
pozdrowionka

moja koleżanka odbierała sukienkę w sobotę rano przed slubem-i kto tu jest w proszku Monia ?

o rety!!! to ja już się nie martwię :) pocieszam się, że są pary, które są "dobrze zmotywowane" i są w stanie w ciągu 2 miesięcy załatwić wszystko :) a nam już zostały tylko szczegóły :) ..... no i garnitur :)

moja kolezanka wychodzi za maz 2 kwietnia. jej narzeczony kupil garnitur w zeszla niedziele - po pierwszej wizycie w sklepie :-)
takze spoko, zdazycie ze wszystkim

a to mnie ubawiłaś elajza :) chociaż pamiętam, że siostrę mojej koleżanki w bambuko zrobił salon z sukniami ślubnymi i na dwa tygodnie przed ślubem szyła suknie ślubną!!! zdążyła!!!

DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA DOBRE SŁOWO :) ja też wierzę, że ze wszystkim zdążymy :)

A do mojego 37!!!!!!!!I też już się denerwuję tym czy wszystko będzie ok, no i oczywiście mam koszmary. Dziś śniło mi się że ubrudziłam sobie sukienkę.....:(

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10722;121/st/20050430/e/Happy+Day/k/2f73/event.png

o to tak jak ja to juz tylko 37 dni i o jedna noc krocej, bo pewnie tej ostatniej nie przespie.
Ale juz teraz nadrabiam :))

Ale macie fajnie dziewczyny!!! Do mojego ślubu jeszcze tak długo...

Nie chcialabym byc na Waszym miejscu i miec okolo miesiaca do tego wydarzenia z prozaicznego powodu - nic jeszcze nia mam zalatwionego :):) Jakis pomysl na sukienke jest, ale to dopiero pomysl. Termin w kosciele zaklepany i lokal i to doslownie wszystko jak na razie :) Ale zdaze spokojnie i sie nie martwie :) Troche zazdroszcze osobom, ktore majac slub nawet pozniej niz ja maja juz wszystko zalatwione, ale wlasciwie to mnie to nie dziwi - odkad pamietam robie wszystko na ostatni moment, wiec i ze slubem tak bedzie...
Pozdr :)

hej Izaa, ty masz ślubik w sobote, a ja next day ;)) w niedziele ;))
fajnie, że tak wszystkie razem wyczekujemy na ten jedyny dzien w swoim życiu, hihi ;))pozdrówki

Nacheba i warbuziak :):) spokojnie bez paniki....na pewno z wszystkim zdażycie , :) Najwazniejsze żeby wam humorki dopisały i słonko swieciło ....no pomyślcie wy będziecie się już szczęliwie bawić a ja jeszcze dwa miesiące w stresie hihihi .pozdrowionka dla was:):)

dziewczyny, ale Wam zazdroszczę !!! Do mojego ślubu jeszcze 135 dni...także jakieś 100 więcej...powodzenia i głowa do góry, dacie rade !!! Co Wy nie dacie ? ;o)