Anna - opinia (1) Miałam problem z baterią w HTC ultra, sądziłam, że muszę się pożegnać z... Anna Chałupniczy serwis naprawia ekrany na skróty (1) Telefon z naprawy przyszedł z digitizerem przyklejonym na skróty- punktowo... Gosia naprawa telefonu ZTE Blade L5 Plus (1) telefon oddaany do naprawy wymiana glosnika -inne punkty uslugowe odmowily... Tadeusz Ruta
Uszkodzony przycisk od glosu Samsung Galaxy Note 8 (1) Profesjonalna obsluga,czas,koszta,jakosc bez zastrzezen,super kontakt z... Slawomir Polecam!! Warto! (2) Naprawiałam iPhona 6 i jestem zadowolona z obsługi. Widać ze panowie znają... Monika Świetny Serwis. Świetne Ceny . PoLeCaM (1) Korzystałam już z wielu serwisów telefonów w Trójmieście ( głównie Sieciówek... Magda Pelen profesjonalizm polecam (1) Najnizsza cena za wymiane wyswietlacza. Naprawa wykonana profesjonalnie i... Rafal Seremak Szybka naprawa najniższe ceny profesjonalna obsługa (2) Moja Xperia z 5 był totalnie rozbity panowie z serwisu naprawiłem mi ją do... Rafal Szczerze polecam :) (1) W związku z tym, że dziś rano upuściłam smartfona, który tym razem niestety... Kasia Dobra cena ale słabe podejście do klienta (2) Naprawa zamiast 3 dni trwała miesiąc! To była tylko zbita szybka. Brak... Ania Firma godna polecenia. Profesjonalnie, rzetelnie, tanio i szybko. (2) Oddałem do serwisu Samsunga J5 po utopieniu w słonej wodzie. Byłem bardzo... Jacek Dobry serwis (1) Szukałem w internecie serwisu żeby naprawić telefon córki i warto było trochę... Krzysztof Błyskawiczny i tani serwis (1) Ze zbitym ekranem w Sony Xperia Z2 serwis poradził sobie w jeden dzień.... Robert polecam (1) Gorąco polecam do skorzystania z usług paula Uczciwy serwis w Gdyni (1) Mimo iż dla wielu z Was wyda się dziwne, że tak wysoko oceniam firme która... Kuba Najlepsza Firma w całym Trójmieście (1) Naprawiałem u Pana Rafała w 3city nie jeden telefon. Co mogę powiedzieć?... Krzysiek Bardzo przyjazny serwis :) (1) Treść opinii: Polecam serwis :) Bardzo miła obsługa, straszne w pozytywnym... Radosław Polecam salon 3city gsm (1) Bardzo dobra jakość usług szybka wysyłka w kraju jak i za granicę. Polecam... Seba