Marta - opinia (1) Wymiana wyświetlacza galaxy s9+. Naprawa w ekspresowym tempie , cena bardzo... Marta Kamila - opinia (1) Naprawa wyświetlacza i tylu szklanego w 2 sztukach telefonu iPhone przebiegła... Kamila Władysław - opinia (1) Same superlatywy! Wymiana wyświetlacza w Xiaomi. Zgłoszenie przez telefon,... Władysław
marcelj - opinia (1) Pan bardzo miły, naprawa wykonana bardzo szybko i dobra cena. Telefon działa... marcelj Bardzo sprawnie. (1) Telefon naprawiony w ok. 2 h - byl glosnik do wymiany. Teraz wszystko dziala.... Ula Naprawa wyświetlacza nokia5 (1) Trafiłam na nich w sieci podpytalam na FB o ceny czas realizacji . Miło się... Syla w końcu porządny serwis na Chełmie (1) zbita szybka wymieniona w 20 min. i jeszcze szkło ochronne, żeby sytuacja się... Bart Trafna Diagnoza, Szybka i Tania Naprawa (1) Dostarczyłem do Serwisu nieszczęśliwie zalany telefon, po godzinie czasu... Tomasz p. samsung galaxy j5 2017 (1) Brak jakichkolwiek uwag. Świetny kontakt z klientem. Paczka doszła na drugi... Paula 3city jest ok (1) Miła obsługa, konkretna ocena uszkodzenia telefonu, cena rynkowa, szybka... Michał Ogromny pozytyw :) (1) Serwis wykazał się profesjonalnym podejściem do klienta. Szybko sprawnie i... Natalia Najlepszy serwis w trójmieście! (1) Naprawa przebiegła szybko, sprawnie oraz przede wszystkim tanio!!!... Jakub Godni polecenia (1) Korzystałem z usług wielu serwisów i muszę przyznać że nigdzie nie zostałem... Tomasz Uczciwe podejście do klienta (1) Opinia na ogromny plus . Oddałem telefon po zalaniu . Za wyczyszczenie... Marek G.