3City Invest

Deweloperzy Doradztwo finansowe

Gdynia, Stefana Batorego 23/3

Maja - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z deweloperem i z mieszkania. Mogliśmy... Maja Rzetelny, sumienny i terminowy deweloper (1) Kupiłem już kolejne mieszkanie od tego dewelopera. Bardzo doceniam świetny... Marcin Gdańśk Grottgera (1) Mieszkanie zakupiłem w zeszłym roku i wszystko raczej zgodnie z projektem i... Andrzej
Kameralne projekty (1) Kupiłem pół bliźniaka w Osowie. To co warto podkreślić to rzetelna informacja... Senior Fajne mieszkania w racjonalnej cenie (3) Kupiliśmy ładne mieszkanie w Gdyni Małym Kacku. Fajna lokalizacja i dobra... Ania Kameralny i solidny deweloper (3) Jak w temacie - kupiliśmy u nich mieszkanie. Bardzo sprawni ludzie, na... Zbyszek Piotrkowska 80 (1) Również kupiłem mieszkanie przy ul. Piotrkowskiej. Wszystko ładnie i pięknie.... Piotrkowski Osiemdziesiąt Nigdy więcej (1) Poza dobra lokalizacją, reszta to porażka. Apartamenty są tylko z nazwy.Tanio... Marcin Firma tragedia , podejście do klienta kup a potem spier.... (1) Kupiłem mieszkanie , jakość wykonania i materiały bardzo tanie. Firma... Marcin