400 dni do ślubu:)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziś właśnie zostaje nam 400 dni do ślubu. Niby dużo czasu, ale boję się że wszystkiego nie uda mi się załatwić tak jak bym chciała. Jak na razie mamy zespół i restaurację. Czym najlepiej się teraz zająć ? Pozdrawiam!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: 400 dni do ślubu:)

masz ponad rok - zdazysz ze wszystkim na pewno :)

nie przesadzaj kobieto!ja mam ślub za 2,5 miesiąca i nie mam jeszcze bardzo wielu rzeczy, a Ty masz ponad rok i się martwisz...bez jej:))

Czemu tak na mnie naskakujesz? 400 dni to dużo na załatwienie spraw związanych z organizacją ślubu, ale poza takimi problemami są również problemy rodzinne, zdrowotne, sprawy które chciałoby się załatwić do tego dnia. To miałam na myśli. Uwierz, że są rzeczy , które mogą być nie do zrealizowania w ciągu tych 400 dni. Pozdrawiam.

young nurse mi dzis 9 miesiecy strzelilo ;))) ale ten czas leci....

Masz jeszcze bardzo dużo czasu............

ja mam miesiąc i jeszcze masę rzeczy do zrobienia.........

ja mam przeszło 400 jeszcze dni, już bym chciała zeby to był tylko miesiąc. Ja jestem na etapie wyboru sali w sobotę jedziemy do Miramar zobaczyc jak tam to wyglada i jeszcze Estragon bym chciała obejrzeć.

W Miaramarze nie robią wesel w sierpniu...

ja mam jeszcze później wesele, ale też wolę wcześniej wszystko pozałatwiać, żeby się nie martwić. ja bym rozglądała się za forografem i kamerzystą. Ci bardziej "popularni" już mają niektóre terminy zajęte na przyszły rok. Pozdr

dziewczyny , ja jestem tu nowa i chcialabym miec wesele 28.06.2008 ale nie wiem czy zdaze skoro wy tak szalejecie :)

ja też uważam że to szaleństwo tak wczesnie wszystko załatwiać, ale jak pierwszy raz weszłam na forum i poczytała wątki, to zaczęłam się rozglądać za salą, orkiestrą... ale tak naprawdę to zależy gdzie będziesz miała wesle (Gdańsk, Gdynia..). jak w piatek byłam u fotografa to powiedział że cały sierpień w przyszłym roku już ma zajęty...

dziewczyny nie straszcie mnie :( , my chcielibysmy miec wesele w dworku w jakies malowniczej scenerii wiec fotograf musialby z nami jechac gdzies w okolice 3miasta

fotograf pojedzie gdzie zechcesz, także o to się nie martw. ja wolę wcześniej niektóre sprawy pozałatwiać, żeby mniej więcej wiedzieć ile kasy zebrać.

suknie tez masz juz wybrana?

bez przesady :), aż tak mi nie odbiło.

ja mam sale ,zalatwie moze jeszcze dja a z reszta poczekam

Dawno nikt nie zaglądał tu, ale postanowiłam napisać. Mam 2 tygodnie do swojego ślubu i też odliczam niecierpliwie czas:) Może ktoś się przyłączy? Fajnie opisana aplikcja z liczeniem dni do ślubu jest na https://zailedni.pl/blog/odliczanie-dni-do-slubu/7 W tym czasie, gdy oczekujemy naszego najważniejszego dnia w życiu:)

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!