4Kids

Przedszkola Opieka nad dziećmi Żłobki

Gdynia, Wrocławska 100C

Rodzic - ocena (1) Polecam z całego serca! Rodzic Mama - ocena (1) Nasza córeczka uwielbia chodzić do tego żłobka.Panie są empatyczne i bardzo... Mama HW - ocena (1) Nasza córka jest zachwycona przedszkolem, i my również. Jest kilka powodów.... HW
Ania - ocena (1) Moja córka uczęszczała najpierw do żłobka a teraz do przedszkola. Placówka... Ania Mama - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, posyłam już drugie dziecko. Polecam Mama Tata - ocena (1) Miejsce przyjazne dzieciom. Polecam Tata Joanna - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z placówki 4 Kids. Nasze dziecko uczęszcza do tego... Joanna Tom - ocena (1) Dzieci super zaopiekowane ! Tom Ewa - ocena (1) Synek jest pod opieką przecudownych pań. Codziennie wychodzą do ogrodu i... Ewa Anita - ocena (1) Rewelacyjne miejsce dla maluszków!!! Polecam każdemu. Moja córcia chodzi od... Anita Iza - ocena (1) Przecudowne miejsce. Placówka jest czysta i bezpieczna, a opieka na... Iza Zosia - ocena (1) Córeczka chodzi od jakiegoś czasu - miejsce jest bardzo przyjazne dla... Zosia Gosia - ocena (1) Polecam! Co jak co, ale miejsce jest godne zaufania. Dbają o dzieci,... Gosia Monika - ocena (1) Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona. Wybór trafiony. Moje dziecko... Monika Monika - opinia (1) Nie spodziewałam się że będę tak zadowolona. Moje dziecko chodzi z uśmiechem... Monika Anna - opinia (1) Bardzo polecam. Panie zawsze uśmiechnięte, sympatyczne. Duża placówka z... Anna kuba - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce :) Pomocna i sympatyczna kadra, zawsze dyspozycyjna... kuba Mama - opinia (1) Absolutnie odradzam to miejsce. Metody wychowawcze prosto z prlu. Adaptacja... Mama Mama - opinia (1) Nasza córka jest zachwycona przedszkolem, my również. Teraz wiemy gdzie... Mama Laura - opinia (1) Polecam przedszkole oraz Żlobek . Mój synek uczęszcza do 4 Kids na... Laura