Polecam ten serwis (1) Zrobilem w tym serwisie przegląd i naprawę zawieszenia powietrznego, był... Jr 100 % satysfakcji Klienta (1) Warsztat godny polecenia wszystkim użytkownikom Land Rover w 100%,nigdy nie... MP ...lubią tą markę (1) ...a jak lubią ...to już duży profesjonalizm Henryk
dobry serwis Land Roverów (2) Po zakupie mojego drugiego już LRa tym razem Discovery 3 udałem się do 4land... Tomasz T. Gdynia Tragiczny serwis (7) Obsługują gbury z wielką łachą. Nie znają się na samochodach. Zatrudniają... jan gorąco polecam (3) polecam wszystkim posiadaczom land roverów znają się na robocie i nie... waldemar Discovery 3 Reaktywacja! (1) Firma w której pracują PASJONACI ;-) Miałem problem z Discovery 3, gdzie auto... Do wiadomości 4Land Nie ma rzeczy niemożliwych (1) W tym warsztacie wszytko da się zrobić, kwestia dostępności części, ilości... Lekarz Gorąco polecam (1) Jestem stałym klientem i za każdym razem wyjeżdżam z warsztatu zadowolony.... Marek Freelander (1) Byłem tam zaraz po zakupie Freelandera, pomogli mi doprowadzić go do ładu.... Mr godna polecenia firma!!! (1) Działają szybko, sprawnie. Ceny rozsądne. Znają sią na Land Roverze. Marcin