4PROJECT

Hostele

Gdańsk, Płowce 62

Julita - ocena (1) Pan Marcin najlepszy kierownik na świecie ! Polecamy ! Julita Adam Niemczyk - ocena (1) Super atmosfera pan Marcin jest dostępny 24h dba o czystość hostelu znalazł... Adam Niemczyk Kamil i Natalia - ocena (1) Super obsługa jestem mega zadowolony , pan Marcin spoko gościu , polecam z... Kamil i Natalia
Oleg - ocena (1) Jak najbardziej polecam to miejsce,bardzo miła obsługa,pozdrawiam również... Oleg Paulina z rodzinką - ocena (1) Bardzo miło wspominam z rodziną pobyt w gdańsku. Przemiła obsługa, pan Marcin... Paulina z rodzinką Lucyna - ocena (1) Lokalizacja super. Pokój czysty i z klimą. Miałam do dyspozycji apartament... Lucyna Helena - ocena (1) Wszystko bardzo nam się podobało. Polecamy Helena Andrzej Pietrzykowski - ocena (1) Pełny profesjonalizm połączony z sympatycznym patronem Andrzej Pietrzykowski Urban - ocena (2) Miło i spokojnie. Czysto. Kuchnia super wyposażona. Urban Nataliia Namiak - opinia (1) Dziękuję. Podobał nam się pobyt. Dobre warunki, wygodne łóżka, balkon. Polecamy. Nataliia Namiak Marcin - opinia (1) Wszędzie blisko - i do tego spokojnie, elastycznie z dostępnością i zawsze... Marcin Izabela - opinia (1) Apartamenty i pokoje w cichej okolicy, niedaleko centrum. Łatwe przejazdy o... Izabela Anna - opinia (1) Bardzo dobra lokalizacja 10minut spacerem do starówki, przystanek autobusowy... Anna Halina z Krynicy Zdroju - opinia (2) Spędziłam z mężem urlop 2 tygodniowy w Folks Village.Rezerwacja pokoju i... Halina z Krynicy Zdroju Tatsiana Podłuska - opinia (2) Dobra lokalizacja. wszystko blisko. Cisza.Czysto. miła atmosfera Tatsiana Podłuska ksenia - opinia (1) Bardzo miły Manager Natalia blisko centrum Gdańska jestem zadowolona ksenia Karolina Bartkowiak - opinia (1) Obsługa hostelu bardzo miła, sympatyczna, pomocna. Pokój bardzo czysty,... Karolina Bartkowiak Kacper Kolano - opinia (1) W porządku, fajna lokalizacja. Czysto Kacper Kolano Marcin - opinia (2) Profesjonalne indywidualne podejście do klienta polecam serdecznie Marcin Natalia - opinia (2) Bardzo zadowolona pobytem w hostelu. Polecam serdecznie. Wrócę napewno ! Natalia