4PROJECT

Hostele

Gdańsk, Płowce 62

Lucyna - ocena (1) Lokalizacja super. Pokój czysty i z klimą. Miałam do dyspozycji apartament... Lucyna Helena - ocena (1) Wszystko bardzo nam się podobało. Polecamy Helena Andrzej Pietrzykowski - ocena (1) Pełny profesjonalizm połączony z sympatycznym patronem Andrzej Pietrzykowski
Urban - ocena (2) Miło i spokojnie. Czysto. Kuchnia super wyposażona. Urban Nataliia Namiak - opinia (1) Dziękuję. Podobał nam się pobyt. Dobre warunki, wygodne łóżka, balkon. Polecamy. Nataliia Namiak Marcin - opinia (1) Wszędzie blisko - i do tego spokojnie, elastycznie z dostępnością i zawsze... Marcin Izabela - opinia (1) Apartamenty i pokoje w cichej okolicy, niedaleko centrum. Łatwe przejazdy o... Izabela Anna - opinia (1) Bardzo dobra lokalizacja 10minut spacerem do starówki, przystanek autobusowy... Anna Halina z Krynicy Zdroju - opinia (2) Spędziłam z mężem urlop 2 tygodniowy w Folks Village.Rezerwacja pokoju i... Halina z Krynicy Zdroju Tatsiana Podłuska - opinia (2) Dobra lokalizacja. wszystko blisko. Cisza.Czysto. miła atmosfera Tatsiana Podłuska ksenia - opinia (1) Bardzo miły Manager Natalia blisko centrum Gdańska jestem zadowolona ksenia Karolina Bartkowiak - opinia (1) Obsługa hostelu bardzo miła, sympatyczna, pomocna. Pokój bardzo czysty,... Karolina Bartkowiak Kacper Kolano - opinia (1) W porządku, fajna lokalizacja. Czysto Kacper Kolano Marcin - opinia (2) Profesjonalne indywidualne podejście do klienta polecam serdecznie Marcin Natalia - opinia (2) Bardzo zadowolona pobytem w hostelu. Polecam serdecznie. Wrócę napewno ! Natalia Super miejsce (1) Polecam gorąco zakwaterowanie w hostelu. Miejsce to spełnia oczekiwania osób,... Teresa Marchewka Gdańsk- Folks Village (1) Wspaniałe miejsce na wypoczynek, zarówno podczas pobytu z rodziną jak i... Magdalena Polecam! (1) Miła i sprawna obsługa, ceny ok. Polecam! Michał polecam (1) Polecam, czysto, miła obsługa, blisko centrum i ałtobus na lotnisko spod... Lucyna spoko na wypad weekendowy (1) spoko miejsce, spoko obsługa, wszęndzie blisko. Pan Daniel nawet mimo zimy... Marzena