wycieczka łódką do Gdańska i na Hel zamiast żeglowania (1) Usługa niezgodna z opisem na stronie: 1) Wg organizatorów rejs zaczyna się o... Adept żeglarstwa Fatalna organizacja ... nic dodać nic ująć (1) Fatalna organizacja ... nic dodać nic ująć, nigdy nie wiadomo co będzie na... Marian Fatalna jakosc uslugi (1) Absolutnie nie polecam tego biura. Za pierwszym razem gdy z nimi plynelismy... Damian
"Dziękuję Ci Kapitanie... (2) ..."- tym cytatem z A. Fiedlera chcę podziękować kpt. Krzysztofowi... Włodek Chrzanowski Rejs (1) Szkoła profesjonalnie przygotowuje rejsy, polecam. mg Żeglarz jachtowy, tygodniowy kurs pojezierze kaszubskie. (1) Pod koniec maja 2014 na jez. Wdzydze zdecydowałem się przystąpić do... Zbigniew Straszak kurs na żeglarza (1) Serdecznie polecam te szkołę super miła atmosfera mili instruktorzy!! Po... KUba kurs na sternika jachtowego (3) tak jak do kursu w którym uczestniczyłam w tej szkole nie mam zastrzerzen, to... tas bardzo fajne szkolenia dla żeglarzy i motorowodniaków (3) W zeszły weekend skończyłem kurs sternika jachtowego, a w ten st. sternika... Robert pasjonaci i profesjonaliści (1) Bardzo wysoki poziom nauczania; instruktorzy to pasjonaci żeglarstwa i co... Zbig, W-wa