650 za wymianę końcówek, drążków i swożni z własnymi częściami - oceńcie sami
Zajechałem do Norauto w Gdańsku z własnymi częściami. Miałem luzy w przednich kołach, więc poprosiłem o wycenę. Doznałem szoku, gdyż wymiana 2 drążków, 2 końcówek i 2 sworzni plus zbieżność miała mnie wynieść 650 zł, gdzie części miałem własne. Dostałem odpowiedź, że takie są u nich stawki. Podejrzewam, że Norauto liczy sobie następująco:
1 drążek 89,00 czyli demontaż koła, demontaż starego drążka, montaż nowego i montaż koła.
drugi drążek 89,00 czyli demontaż koła...... itd
Analogicznie w usłudze wymiany 6 części w dwóch kołach Norauto liczy sobie 6 razy demontaż koła i 6 razy montaż koła, gdzie wszystko jest robione za jednym razem. Nikomu nie polecam, usługę tą wykonano mi w innym miejscu za niecałe 200 PLN ekspresowo i od ręki.
1 drążek 89,00 czyli demontaż koła, demontaż starego drążka, montaż nowego i montaż koła.
drugi drążek 89,00 czyli demontaż koła...... itd
Analogicznie w usłudze wymiany 6 części w dwóch kołach Norauto liczy sobie 6 razy demontaż koła i 6 razy montaż koła, gdzie wszystko jest robione za jednym razem. Nikomu nie polecam, usługę tą wykonano mi w innym miejscu za niecałe 200 PLN ekspresowo i od ręki.