Maria - ocena (1) Dwukrotnie na przestrzeni 3 lat skorzystałam z usług firmy. Za pierwszym... Maria Natalia - ocena (1) Świetny kontakt, terminowa realizacja, profesjonalizm - z całego serca polecam. Natalia Mirka - ocena (1) Profesjonalnie,zgodnie z umową i szybko.Duzy wybór materiałów, miła... Mirka
Joanna U. - ocena (1) Przepiękne dekoracje okien, ogromny wybór materiałów, super doradztwo i... Joanna U. Paulina - opinia (1) Bardzo gorąco polecam studio 6 plus! Fachowa obsługa, Pani Sabina potrafi... Paulina Anna - opinia (1) Rewelacja pod każdym względem. Pani Ola przemiła i kreatywna. Polecam gorąco. Anna Jakub Krążek - opinia (1) Kolejną inwestycję zleciłem firmie 6plus, po raz kolejny nie zawiodłem się... Jakub Krążek Małgorzata Listek - opinia (1) Szczerze polecam i jednocześnie bardzo dziękuję firmie 6plus za piękną... Małgorzata Listek HR - opinia (1) Zasłony okienne które zamówiłam są wykonane perfekcyjnie. Jakość i wybór... HR Monika - opinia (1) Bardzo polecam! Fachowo i terminowo. Monika Polecam!! (1) Moja żona korzysta z usług 6 plus od paru lat. To już kolejne zamówienie.... Marian pozytywnie (1) ilość tkanin, ilość przedstawionych rozwiązań wizualnych i cenowych spełniło... Jul ok (1) polecam, dobre miejsce, sporo wyboru magmar Profesjonalnie (1) Duża ilość tkanin. Pani Aleksandra (szefowa) doradza bardzo profesjonalnie i... Justyna