Moje ulubione sushi od lat :) (1) Od paru lat jestem wierną fanką 77, jest to dla mnie rewelacyjne sushi,... Ania Rewelacja (2) Polecam wszystkim! Super klimat, jedzenie i obsługa. Pani Agata ekspresowo i... Michał Najlepiej (1) Najsmaczniejsze sushi w trójmiescie. Super obsługa, szczególnie pani Agata i... Łukasz
NIGDY WIECEJ!!!Obsługa fatalna (2) Nigdy wiecej nie pójdę do tej restauracji i wszystkim odradzam,nie akceptują... Pani Najlepsi sushimasterzy w Trójmieście!!!!!!!!!!! (1) Sushi 77 jest miejscem, gdzie wybieram się z rodziną, przyjaciółmi,... Beata Sushi 77 -polecam (1) Ja dla mnie najlepsze sushi w Trójmieście, zanim otworzyli lokal w Gdańsku(tu... Magda Klimatycznie i smacznie (1) Byliśmy wczoraj z dziewczyną na sushi w Sushi 77 na Monciaku i zostaliśy... Michał Polecam :) (1) Do 77 zaglądam już od kilku lat. Nigdy nie byłam zawiedziona. Obsługa... Marta Warto! (1) Bardzo różnorodne menu- każdy znajdzie coś dla siebie. M polecam sushi (1) Byłam pierwszy raz na sushi i niebo w ... gębie, pychaa, pierogi z kaczką,... ata211 polecam (1) Mój ulubiony sushi lokal, zamawiam przez telefon i odbieram na miejscu na... Ag Bez zastrzeżeń!!! (1) Zamawiam często,dość często.Zarówno ja jak i znajomi zamawiamy na wynos do... Kasia Polecam! (1) Co tydzień tak samo przepysznie :) Juliusz Uwielbiam to miejsce! (1) Polecam każdemu, bylo idealnie! Moje dzieci sa zachwycone kolorowankami jakie... Kornelia T. Pyszne jedzenie (1) Witam, byłem wczoraj wraz z partnerką na sushi w Sopocie w Krzywym... Jacek Najlepsze Sushi w Sopocie (1) Odwiedzałem każdą Restaurację Sushi w Sopocie,Sushi77 wygrywa! Dobrze... Baczek Fatalnie (1) Najgorsze sushi jakie jadłam w 3mieście. W ogóle mi nie smakowało,m w dodatku... Kasia WSPANIAŁE JEDZENIE,POLECAM (1) Byłam w 77 sushi wielokrotnie i wybieram się tam jutro.Jedzenie... Joanna Kasia - opinia (1) Jak na takie ceny nie polecam. Restauracja sama w sobie nie ma nic... Kasia Polecam (1) Polecam głównie ze wzlędu na przesympatyczną obsługę,bo nie mam porównania co... aga