Odpowiadasz na:

Re: Grill elektryczny ceramiczny - warto kupić?

Tak, od czasu do czasu jest mi potrzebny. Nie używam go codziennie tylko okazjonalnie. Nie mam pomysłu jak inaczej zrobić w domu panini lub qurrito... Bo to musi być "zgniecione" i przypieczone :)... Tak, od czasu do czasu jest mi potrzebny. Nie używam go codziennie tylko okazjonalnie. Nie mam pomysłu jak inaczej zrobić w domu panini lub qurrito... Bo to musi być "zgniecione" i przypieczone :) jakoś nie widzę użycia w tym celu gofrownicy(dobrej, z dużą mocą, też używanej sporadycznie) lub opiekacza z myszką Miki ;) (też używany raz na kilka m-cy)

Mamy teflonowy ale już porysowany - właśnie od czyszczenia (usuwanie przypieczonego sera i pomidorów nie jest takie łatwe). Dlatego zastanawiam się czy go nie wymienić na ceramiczny.

A Ty jaki w końcu wybrałaś?
rozwiń

9 lat temu AgusiaGda
  • Polityka prywatności