Przedstawiciel Thermomix (70) Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna?? K. Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38) Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię... pomocy Sushi... (11) Gdzie kupujecie rybę, żeby mieć pewność, że świeża? Przepisy też mile... kkasia1
Rumia bar mleczny - gdzie? (18) Gdzie w Rumii mozna zjeść smaczny,niedrogi domowy obiad. Przeprowadziłem się... ss Nienawidzę gotować (177) Może którąs z mam ma podobny problem i wypowie się jak sobie z tym radzi? :)... chuda Przepis na gofry (23) Czy posiadacie dobre sprawdzone przepisy na gofry? Niestety mój niezawodny... Kamiś21 Grzyby! (451) Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za... sa∂yl pomysł na zupe (34) rosół...pomidorówka...warzywna...krupnik...ile można:P czy macie jakies nowe... Basik Dobra restauracja z typowo polskim żarciem - gdzie w Gdańsku? (138) Przyjezdza do nas dobry znajomy, ktory nie byl jeszcze w Polsce. Chcemy Go... My. Producent wyrobów garmażeryjnych w kujawsko-pomorskim (1) Hej Czy ktoś z Was korzystał z usług Gotujemy jako producenta wyrobów... Lodo33 Ogrodowy piec do pizzy (5) Jaki polecacie ogrodowy piec do pizzy? Żeby można było go używać w ogrodzie... Sabina Sopot jogurty-które lubicie, polecacie? (25) zróbmy ranking jogurtów, które macie sprawdzone-przyzwoity, w naturalny... asia Kto z was pije yerba mate? (19) Macie jakieś doświadczenia z yerbą? sam szukam dobrej restauracji (20) Chciałabym zrobić prezent dla rodziców z okazji rocznicy ślubu i dać im... marmil Prosty przepis na ciasta :))) (107) Dziewczyny nie mam zupełnie zdolności jeśli chodzi o pieczenie ciast :(((... sabinaub Gdzie mogę kupić Thermomix ?? (4) Jakieś namiary na przedstawiciela? menu na imprezę urodzinową (19) witam. Zbliżają się urodziny męża i nie mam pomysłu, co zrobić. Tydzień temu... emilia Dieta do domu - coś polecicie? (31) Tzw. Pudełkowa. Czy ktoś stosowa,jakie efekty i jaka sprawdzona? - trochę... kaja przepisy na szybkie sałatki:) (42) Cześć dziewczyny, jutro mam gości i chciałabym zrobić jakieś 2-3 dobre... Gosiaczek79 Gdzie w Gdańsku kupię móżdżek cielęcy? (11) Orientuje się ktoś gdzie w Gdańsku mogę kupić móżdżek cielęcy? Paulina