Walenty Adamonis - ocena (1) Kompetencja . Kultura. Zetelnosc . To są cechy , jakie reprezentuje p.... Walenty Adamonis Andrzej62 - opinia (1) Pani Agnieszka to profesjonalistka w pełnym tego słowa znaczeniu.Korzystałem... Andrzej62 Profesjonalne podejście (1) Podpisywałem umowę przedwstępną zakupu mieszkania. Pani Agnieszka spokojnie i... Rafał
polecam (1) Miła atmosfera, szybko i sprawnie sporzadzona umowa o dział spadku. Paweł71 Polecam serdecznie (1) Serdecznie polecam Panią Agnieszkę. Szybko, sprawnie i w miłej atmosferze.... Maciej Upowaznieni notarialne (1) Korzystałem z usług kancelarii w celu zdobycia upowaznienia notarialnego na... vril Bardzo profesjonalne Panie Notariusz ! (1) Jestem zachwycona poradą Pań Notariuszek ! Zrozumiały język. Troska o moje... Barbara K. Zdecydowanie polecam pełen profesionaizm (1) Dziś rano miałem przyjemność skorzystać z usług p. Agnieszki. O 8 rano Pani... WZ Profesjonalizm , komunikatywność , nowoczesność... (1) Polecam nie tylko prawną jakość obsługi , ale także komunikatywność oraz... Rej Perfekcja i profesjonalizm (1) Kancelaria w której miałam przyjemność byc osobiście mnie zauroczyła pod... Katarzyna Szybko i profesjonalnie (1) Zazwyczaj się spieszę i potrzebuję szybko załatwić sprawę. Kiedy trafiłem do... Piotr Polecam! (1) Pełen profesjonalizm. Sprawa załatwiona szybko i rzeczowo. Polecam tę... Ewa