Iwona - opinia (1) Pojechałam po jedną róże a wyszłam z trzema i lawendą ;) Rewelacja! Ogromny... Iwona Natalia - opinia (1) Dziekuje Bardzo za Róże! Piękne rośliny, ogromny wybór, miła i kompetenta... Natalia Najlepszy adres (1) Fenomenalne miejsce do zakupu roślin. Rośliny są porządne, bardzo dobre... Magda
Najlepsi! (1) Nie ma porównania z innymi szkółkami.Dawno nie spotkalam sie z tak wspaniałą... Paula Fantastyczni (1) Drzewa, krzewy kupuję już tylko tam! świetna obsługa, fachowa, merytoryczna... Paula Nie wierzyłem opiniom (1) Dopóki sam nie pojechałem. Bardzo sympatyczny Pan z niemieckim akcentem.... Dawid POLECAM WSZYSTKIM MIŁOŚNIKOM OGRODÓW (1) Piękne rośliny, ogromny wybór, przemili właściciele. Zawsze można liczyć na... Wiola Warto tam pojechać ! (1) W ogrodnictwie u państwa Dahlems kupuje praktycznie co sezon coś nowego. Maja... Grzegorz Serdecznie polecam! (1) Rok temu projektowałam swój nowy ogród. Zdecydowałam się na zakup krzewów,... Aga z Gdyni POLECAM (1) Jezeli chcecie przez dlugie lata cieszyc sie widokiem pieknie rosnacych... Marzena Opinia- polecam! (1) Serdecznie polecam Szkółkę Ogrodniczą Dahlems! Przemiła i fachowa obsługa,... Krystyna z Rumi Szkółka godna polecenia (1) 10 lat temu kupiliśmy w szkółce m.in. 200 tuji. Przyjęły się wszystkie.... Kasia Polecam! (1) Rok temu zakupiłam w Szkółce Ogrodniczej A.K. Dahlems 10 tuj na żywopłot do... Patrycja Godne polecenia (1) Od kilku lat kupujemy w ogrodnictwie Dahlems drzewka , róże ,środki do... Joanna Na pewno wrócę (1) W zeszlym roku po raz pierwszy dokonałam zakupu w szkółce Dahlems. Róże... Agata Emilia - opinia (1) W ubiegłym roku zakupiłam borówkę amerykańską, która w tym samym roku... Emilia Miejsce godne polecenia! Pełny profesjonalizm w zakresie ogrodnictwa (1) O szkółce dowiedziałam się od dobrych znajomych i pomimo dużego dystansu... Marzena Jurek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej obsługi. Pan, który nas obsługiwał... Jurek Szkółka na obrzeżach (1) Szkółka posiada duży wybór roślin (głównie iglastych z uprawy gruntowej), w... deep