Anna Franiak

Rehabilitacja Masażyści

Gdynia, Łużycka 3B

Sportowiec - opinia (1) Fizjoterapeutka godna polecenia! Pani Ania cały czas się rozwija i pomogła mi... Sportowiec Polecam (1) Przemiła osóbka. Punktualna. Z ogromną wiedzą. Wie co robi i robi to z sercem... Anita Dla mnie super! (1) Witam! Z pełną świadomością polecam usługi Pani Ani. Jestem po rekonstrukcji... Asia Ch.
profesjonalizm (1) Polecam bardzo usługi p.Ani. Jest profesjonalistką, sumienną,... Wanda najlepsza fizjoterapeutka w Trójmieście! (1) Pani Ania potrafi osiągnąć niesamowite efekty w bardzo krótkim czasie. Po... Ola Ula - opinia (1) Trafiłam do p. Ani z silnymi bólami kręgosłupa i szyi. Już następnego dnia po... Ula Dla mnie super (1) Pani Ania jest profesjonalistką w swoim fachu. Jest osobą punktualną,... Sławek Skuteczna pomoc (1) Pani Ania to profesjonalistka, potrafi dopasować rodzaj masażu do potrzeb... Justyna Zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam rehabilitacje domowe p. Anny. Pełen profesjonalizm i... Grażyna S. dla mnie super! (1) To bardzo wygodne mieć masaże we własnym domu, bo można po zabiegu odpocząć i... Alicja