A ja dziś odkryłem

dlaczego obywatel pan Manson czcił św. Patryka!!!
Otóż najwyraźniej gdzieś w zaroślach tudzież w leśnych kniejach musiał odkryć wiosnę z tydzień wcześniej aniżeli ja. I pewno jeszcze ją zawstydził tak się zaczaić musiał na nią :)
Skubaniec no :) a przez chwilę tak się ucieszyłem, że mam dobrą nowinę i jestem pionier :D
Dopiero jak odpaliłem hyde to się zreflektowałem.
Egoista i samolub newsami się nie podzielił.

Ale poważnie, pierwszy raz w życiu słyszałem srokę trajkoczącą inaczej niż pepesza albo ckm. Dała mi się podejść, ale chciałem za blisko to se poleciała do nieba.

Udanej niedzieli :D

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W zeszłym tygodniu odkryłam

... że dorośli faceci boją się czarnych kotów...
Słowo wiewiórki: zagarniturowany miś-ptyś, solenny i poważny, czaił się i łypał okiem, zielonoślepkowy czarnuszek czaił sie z 2 strony, a potem nagle przecięły ulicę dwa (pewnie rodzeństwo) kiedy gość zdecydował sie machnąć do swojego suva-a...
Mina jak u gryzonia na widok zaległych rachunków;)
Pewne nieracjonalne wdruki pozostają w homo-niekoniecznie-sapiens na długo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja dzis odkryłam

Że znowu przegrałam z galą KSW. Mąż wybrał walkę kontrowersyjnych zawodników - Popek strach na niego spojrzeć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja dzis odkryłem

że mój kot obserwując jakieś zjawisko, którego żaden z elementów składowych ujść nie może, mruga tylko jednym okiem.

Re: Yyy... może i dobrze, że blokowało - zupełnie coś innego obstawiałam, sierota;)

Wystarczy wieszać wrednych drani. A wrednych drani wieszać trzeba.

Idę pozwolić mojej kołdrze z merynosów utulić mnie do snu, i będę śnił jaki ze mnie szczęściarz.

Yyy... może i dobrze, że blokowało - zupełnie coś innego obstawiałam, sierota;)

A Roth w Pulp ustąpił walkowerem króliczkowi;) Choć dla Niego obejrzałam nawet 2 odcinki Magii kłamstwa mimo alergii na seriale.
Chyba sobie obejrzę H8, bo coś mi zgrzyta w pamięci...

Re: I Roth, nie zapominaj o Rothu.

Elfica, czaisz ten moment, kiedy Jody wychodzi z piwnicy z łapkami w górze? Wszyscy patrzą na niego i się uśmiechają - Pete Anglik Hickox, Joe Gage i Daisy - kochali go. Byli zimnymi s*******ami bez serc, ale Jodyego kochali.

3 x na czerwono niedozwolona treść
nie to nie, łaski bez
Ps. a link nadal milczy;)

niedozwolona treść...
phi...

Wiem:)

Bo to pytanie do fana Tarantino, zawierzę Ci, że nie sięgniesz do wiedzy internetowej, tylko powiesz z głowy, kto i z jakiego filmu jest potomkiem Oswaldo Mobraya (przywołanego pana Rotha)?
I tak był najlepszy w Czterech Pokojach, chociaż w Pulp też miał swoje 5 minut.

Ha! Czy wiem? Pytania o Tarantino do fana Tarantino z reguły okazują się... teoretycznymi;) Ty lepiej sprawdź, kto walczył o rolę z Jennie;P

Krasnoludy się nie przyjaźnią z elfami. Bajki o Legolasie i Gimlim to bajki :)

Goggins się obronił. A wiesz, że rolę Tatuma miał wziąć Mortensen?

I Roth, nie zapominaj o Rothu.

Ps. Ch. Waltza mi tam zabrakło, zamiast Gogginsa (szeryf). A Jennifer... cymes.
Ps. 2. Nie trzeba się zgadzać, za to warto się fajnie różnić. Łobuzersko i przyjaźnie.

Re: Ten film jest prywatny. Przepraszamy za usterki.

Rzadko mam wspólne zdanie z elficami, ale tutaj siła rzeczy zgodzę się z scoia'tael.

P.S. Jennifer też jest mega.

Ten film jest prywatny. Przepraszamy za usterki.

Aha.
Ps. Dotyczy linku Mansona.
Ps.2. Russell mistrz w H8, uczciwie przyznam - nie podejrzewałam, że tak dobrze wypadnie.

Re: a ja dziś odkryłem ...

że Kurt Russell jest mistrz.
Jako kałamarz oglądałem go w Ucieczce z Nowego Jorku i był wielki. Call me Snake.
A teraz gapię się po raz setny w Hateful Eight. Jestem już po fabule, tle, ścieżce dźwiękowej itp. A teraz fascynuje mnie kreacja, jaką stworzył Russell - John Ruth Hangman. Ten facet jest po prostu niesamowity.

http://www.youtube.com/watch?v=XZtKIY6hTBY

Nagłośnię, bo cenie Mariusza. A Wy sami oceńcie, czy warto.
http://www.stopcenzurze.pl/
Przyda się może coś do konfrontacji ze światem idei ZetJota.

Kiedyś byłem w fabryczce (choć manufaktura będzie tu lepszym słowem) gdzie robią różności gumowe i metalowo-gumowe np. tuleje do zawieszenia.
To było gdzieś pod Poznaniem... a tak przynajmniej coś mi świta.
Zdziwiłem się, że można tego typu rzeczy robić w pomieszczeniu wielkości typowej pralni w bloku :D

Z tego, co wiem, poliuretan wrażliwy jest na UV. Zatem trzymaj Belfegora w cieniu, żeby biedaczysko się nie spociło zanadto :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

, że miast tulei gumowych jest w PL producent tulei z poliuretanu. W Olkuszu. Zamówiłem rzeczone tuleje, bo tradycyjnych nie sposób skompletować, choć potrzebowałem tylko do przodu. Znaczy nie ja, tylko Belfegor. I dzisiaj właśnie odpaliłem i wykonałem pierwsza jazdę Belfegorem z nowym poliuretanowym zawieszeniem - bajka. Jeżeli potwierdzi się, co mówią właściciele civiców, że poliuretan raz na życie samochodu się wymienia - będę wielce ukontentowany. Producent standardowo robi tuleje w dwóch twardościach, ale na życzenie zrobi, jakie sobie zamawiający życzy. Ja zamówiłem te miękkie, bo wyszło mi, że w jeżdżeniu po lesie będą lepsiejsze. Stojących przed dylematem wymiany zawieszenia uczulam na wzięcie pod uwagę tej możliwości.

dzikie śliwki, wściekłe ślimaki, grzybki z pola i mleko z cyca ot forumowe przysmaki ;P

... strach aż zapytać skąd ten biały twaróg...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (28 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...