A ja jestem bardzo zadowolona!!!
Byłam dziś z siostrą na metamorfozie i musze powiedziec ze byłam bardzo mile zaskoczona. Bo szybciej czytając te komentarze spodziewałam się najgorszego....a tu prosze miłe dwie Panie prowadzące, kawka na dzień dobry i miła pogawędka. potem zaczęły się warsztaty - od analizy kolorystycznej. Uczestniczek było co prawda 6 ale nie szturchałyśmy się łokciami jak ktoś wyżej napisał. każda z uczestniczek miała osobną analize kolorystyczna, co więcej była bardzo fajna atmosfera podczas ca,łego trwania kursu. Można było się dowiedziec wszystkiego i panie wcale z łaska nie odpowiadały - wręcz przeciwnie miło i wyczerpująco. Obie panie prowadzące mają sporą wiedze z zakresu wizażu i stylistyki i fajnie nam się pracowało. Było wesoło i sympatycznie. Makijaż wykonany miałam bardzo fajnie - reszta uczestniczek równiez była zadowolona. Każda osoba miała indywidualną analize sylwetki - co było bardzo fajne.....a panie w miare możliwości doradzały. Co prawda zdjęć przed i po sesją zdjęciową bym nie nazwala ale i tak było bardzo fajnie i ABSOLUTNIE nie żałuje moich zainwestowanych pieniążków. Jeszcze raz dziekuję serdecznie i mam nadzieje ze cała masa zadowolonych osób też cos tu napisze;)