Groupon- oszustwo!!! (4) Witam, jestem bardzo rozczarowana zakupionym Grouponem. Zajęcia były... Marta NIEKOMPETENCJA !!!! (1) Prostowanie keratynowe – STANOWCZE NIE!!!! Włosy ZNISZCZONE, nie... Marta NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE POLECAM!!!!!!!!!! (1) Zgadzam się stuprocentowo ze wszystkimi poprzednimi negatywnymi opiniami. 69... Kasia
Porażka (1) Nie dość, że kosmetyki były słabej jakości to w dodatku było ich za mało.... Magda Porażka (1) Na kurs pojechałam z myślą, że nauczę się czegoś pożytecznego. O makijażu mam... Magda :( (1) Skorzystałam z oferty Gruponu - metamorfoza i się niestety zawiodłam.... Marta Szkoda czasu ! (2) "Kurs wizażu i stylizacji"? to stanowczo za dużo powiedziane! 1. Analiza... zbulwersowana SZKODA KASY !!! (1) NIE POLECAM DZIEWCZYNY SZKODA KASY !!! jADZKA Polecam wszystkim!! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu wizażu oraz metamorfozy! Panie bardzo miłe,... Monia Ania - opinia (1) Skorzystałam z oferty Gruponu i się nie zawiodłam. Warsztaty prowadzone... Ania kurs wizażu (1) 9.o4 brałam udział we wspomnianym kursie. Wspaniała zabawa i atmosfera,na... Aleksandra Jestem zadowolona i dziękuję za wspolne zakupy (1) Z usług Pań korzystam już od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Na wstępie... Anna Brak słów... (1) Brak słów, ponieważ płakać mi się chciało. Zafundowałam córce wizytę w... Elżbieta A ja jestem bardzo zadowolona!!! (1) Byłam dziś z siostrą na metamorfozie i musze powiedziec ze byłam bardzo mile... Małgosia PORAŻKA-Metamorfoza wizerunku w Pracowni Stylu(GRUPON) (1) Przyłączam się do opinii poprzedniczek. "Sesja zdjęciowa w formie... Anna Koszmar (1) Byłam na kursie wizażu który łaskawie się odbył. bo dwa razy miałam go... Niezadowolonaklijentka Nie Polecam (2) Nie sadziłam ze tzw "kurs wizażu" odbedzie sie w domu. Myślałam ,że bedzie to... Karolina Grupon - ściema (2) Drogie Panie, które kupiły kupon grupona w do Pracowni stylu i wizażu - nie... Alexis GROUPON - brak słów!!! (1) Karygodny jest fakt, iż Panie, które miały czelność prowadzić zajęcia z... Zombie KURS WIZAŻU - GROUPON (1) Panie trzymały nas 25 min na mrozie, ponieważ o tyle byłyśmy za wcześnie.... PostrachWMakeUpZPracowniStylu