Jestem bardzo zadowolona z kursu wizażu oraz metamorfozy! Panie bardzo miłe, chętne do pomocy. Nie zgadzam się z poprzedniczkami! To pracownia stylu i nie wymaga tu nie wiadomo jak wielkich pomieszczeń, czy też "sal" bo z tego co panie piszą, to pomieszczenie w którym odbywane są kursy jest "za mały"- NIEPRAWDA. Czas trwania kursu zależy od ilości osób , które pojawią się na zajęciach. Wszystkie kosmetyki były świeże i nic nie świadczyło o tym by były przeterminowane. Kosmetyk jak kosmetyk, każdy kiedyś się kończy, a dzięki temu Panie prowadzące kurs pokazały mi jak radzić sobie w takim przypadku. :) Poza tym kosmetyki, które są używane to takie firmy jak: Sleek, Kryolan, Chanel, Maybeline i wiele innych naprawdę profesjonalnych, w pełni bezpiecznych kosmetyków. Byłam naprawdę pod wrażeniem. Poza tym Panie dały mi dużo ciekawych rad, które stosuję od tego czasu i widzę pozytywne efekty poprawy choćby mojej cery. Dowiedziałam się jak powinnam się ubierać, żeby czuć się lepiej. Ponadto wyszłam zadowolona i z naprawde pieknym makijażem. :) POLECAM!