A jednak autobus pod oknami! -żenada!

Brawo dla Spoldzielni Zakoniczyn - załatwiła nam dodatkowy smrod pod oknami w postaci autobusu miejskiego. Wiem, że większość głosowała przeciw wydłuzeniu linii autobusowej- to ciekawe jakim cudem jednak bedzie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: A jednak autobus pod oknami! -żenada!

chmm
Wiekszości to nie tylko ty, pamiętaj
poza tym Piotrkowska wcześniej czy później i tak ma być ulicą przelotową wiec tego nie unikniesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepiej nie patrzeć dalej niż na czubek własnego nosa. Mieszkam przy Piotrkowskiej i cieszy mnie ogromnie fakt wydłużenia linii :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja również mieszkam i mnie faktycznie cieszy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak, bo te wszystkie auta, które jeżdżą pachną kwiatkami :))))... nie ma źle, jest to też źle... nigdy nie dogodzisz :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prosze Cię nie porównuj samochodu z autobusem - mieszkam na Piotrkowskiej 16 lat i pamiętam czasy kiedy jezdził Planetobus -bylo duzo glosniej- spało się przy zamknietych oknach bo od 6 rano budzil autobus
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo niektórzy ludzie o 6 rano jeżdżą do pracy i potrzebują transportu :)). tak czy inaczej biadolenie na forum nic nie pomoże i autobus tak czy inaczej będzie :)

Mnie póki co cieszy likwidacja hopki :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja mam sypialnie na Jeleniogórskiej i co powinienem te narzekać ja obce auta wożą dzieciaki do szkoły a teraz i do przedszkola takie życie ja się cieszę 10 minut pośpię dłużej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

SZKODA, ŻE AUTOBUSU NIE PUSZCZĄ NIECO NIŻEJ-PRZEZ WIEŻYCKĄ :( ZAŁAMKA-HAŁAS, HAŁAS I JESZCZE RAZ- NIEBEZPIECZEŃSTWO DLA PRZECHODZĄCYCH DZIECI.
DODATKOWE ŚWIATŁA TEŻ NAM WSTAWIĄ, BY DZIECI MOGŁY PRZEJŚĆ NA BOISKO, DO SZKOŁY?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

normalnie uwielbiam to
człowiek kupił sobie mieszkanie w mieście i marudzi że mu autobusy i samochody smrodzą, mieszkał by na wsi to by narzekał że mu gnojówką pachnie i krowy muczą

i jak tu niektórym dogodzić ?
powtarzam i przypominam że Piotrkowska w planach zagospodarowania jest ulicą przelotową wiec za kilka lat nie tylko jeden autobus będzie tedy jeździł ale i samochodów dużo dużo więcej

Jeśli boisz się o dziecko to je po prostu do tej szkoły odprowadź, w pobliżu większości szkół w trójmieście przejeżdża jakiś autobus lub tramwaj bo żyjemy w mieście i nie jest to nic nadzwyczajnego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak dla mnie mogliby wszystkie busy tak wydluzyc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I brawo nareszcie! Osiedle sie rozrasta i ludzie muszą biedni taki kawał iść na petle. Nie dramatyzujmy od rana w okolicy Stokrotki stoją auta w ogonku zatem czy autobus rzeczywiście narobi tyle "smrodu"? Uważam ,że ułatwiło to transport wielu mieszkańcom!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Muza musi grać. (2394 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....