A kiedy będziesz mężem moim.....
A kiedy będziesz moim mężem...
umiłowanym, poślubionym,
wówczas się ogród nam otworzy,
ogród świetlisty, pełen zorzy.
Rozdzwonią nam się kwietne sady,
pachnąć nam będą winogrady,
i róże śliczne i powoje
całować będę włosy twoje.
Pójdziemy cisi, zamyśleni,
wśród żółtych przymgleń i promieni,
pójdziemy wolno alejami,
pomiędzy drzewa, cisi, sami.
Gałązki ku nam zwisać będą,
narcyzy piąć się srebrną grzędą,
i padnie biały kwiat lipowy
na rozkochane nasze głowy.
wśród złotych przymgleń i promieni,
pójdziemy w ogród pełen zorzy
kiedy drzwi miłość nam otworzy
Jak napiszę,że to był najpiękniejszy dzień w naszym życiu to na prawdę nie skłamie! Żałuje tylko tego, że tak szybko wszystko zleciało. Chciałam podziekowac wam forumki za pomoc i rady.
I kilka słów o osobach i miejscach z ktorymi współpracowaliśmy:
-Dwó Kaszubski Magnat-spisał sie na medal i to nie jest tylko moja opinia, slyszalam wiele pozytywnych słów od naszych gości.
-Dj Gucio- rewelacyjnie poprowadził naszą imprezę:), poderwał nawet moja babcie do tańca.
-Kwiaciarnia Glorioza-Wiązanka, kwiaty we włosy i butonierki-to było dokładnie to co sobie wymysliłam
-Ola Czerwińska- fryzura trzymała sie jescze nastepnego dnia i do tego nadawała sie do zdjęc:)
-vwmuseum-auto zachwyciło nawet nas, czerwony ogórek wzbudził usmiech na twarzach naszych gości
-Olimpia Goździewicz-zanim nie poszlam do Olimpi na makijaz to nie wiedziała, że moge tak ładnie wyglądac:)
umiłowanym, poślubionym,
wówczas się ogród nam otworzy,
ogród świetlisty, pełen zorzy.
Rozdzwonią nam się kwietne sady,
pachnąć nam będą winogrady,
i róże śliczne i powoje
całować będę włosy twoje.
wśród żółtych przymgleń i promieni,
pójdziemy wolno alejami,
pomiędzy drzewa, cisi, sami.
Gałązki ku nam zwisać będą,
narcyzy piąć się srebrną grzędą,
i padnie biały kwiat lipowy
na rozkochane nasze głowy.
wśród złotych przymgleń i promieni,
pójdziemy w ogród pełen zorzy
kiedy drzwi miłość nam otworzy
Jak napiszę,że to był najpiękniejszy dzień w naszym życiu to na prawdę nie skłamie! Żałuje tylko tego, że tak szybko wszystko zleciało. Chciałam podziekowac wam forumki za pomoc i rady.
I kilka słów o osobach i miejscach z ktorymi współpracowaliśmy:
-Dwó Kaszubski Magnat-spisał sie na medal i to nie jest tylko moja opinia, slyszalam wiele pozytywnych słów od naszych gości.
-Dj Gucio- rewelacyjnie poprowadził naszą imprezę:), poderwał nawet moja babcie do tańca.
-Kwiaciarnia Glorioza-Wiązanka, kwiaty we włosy i butonierki-to było dokładnie to co sobie wymysliłam
-Ola Czerwińska- fryzura trzymała sie jescze nastepnego dnia i do tego nadawała sie do zdjęc:)
-vwmuseum-auto zachwyciło nawet nas, czerwony ogórek wzbudził usmiech na twarzach naszych gości
-Olimpia Goździewicz-zanim nie poszlam do Olimpi na makijaz to nie wiedziała, że moge tak ładnie wyglądac:)