A la française

Restauracje

Gdańsk, Spichrzowa 24/1

Darek. - opinia (1) Bardzo dobre śniadania....świeżo wypiekane croissanty. Polecam Darek. Pawel - opinia (1) Polecam każdemu! Przepyszne jedzenie i świetna obsluga Pawel Piotr - opinia (1) mało blichtru dużo dobrego jedzenia, mniam Piotr
Zmyliły mnie opinie (1) Nie polecam - chcieliśmy spróbować kuchni francuskiej, opinie w większości... Takajedna Czarł prysł... (1) Bywałam wielokrotnie, zawsze zadowolona jednak czarł prysł gdy spotkaliśmy... MB przepysznie! (1) zupa cebulowa najlepsza w trójmieście, bagietki super, naleśniki też ta... lawenda mieszane uczucia (2) jak na bar zbyt wyszukane jedzenie i zbyt wysoki rachunek zaś jak na... Krzysiek Restauracja A la francase (1) Orginalnosc kuchni francuskiej wysoka jakosc produktow , Idealna restauracja... Barbara Christov Francuskie jedzenie (1) Wybraliśmy się ze znajomymi na kolację do A la fracaise, bez wcześniejszego... SM Oczywiście polecam!!!! (1) Odwiedziliśmy lokal z moją wybranką podczas "weekendu za pół ceny". I tu... Kamil Bardzo smacznie!! (1) Byliśmy na obiedzie w części dolnej - jasno, przestronnie. U góry trochę... Koper warte odwiedzenia miejsce (1) Na mapie trójmiasta restauracja ta wyróżnia się przede wszystkim unikalnym... Gosia Polecam! (1) Byłam z chłopakiem na lekkim obiedzie. Oczywiście spróbowałąm zupy cebulowej... kleo Ola - opinia (1) Bardzo fajne miejsce, świetny wystrój, przemiła obsługa, pyszne lekkie... Ola jedzienie (1) znajoma zabrała mnie tydzien temu na kolacje. byłsmy na dolnej czesci- bez... dorota Polecam (1) Smaczne potrawy, mila obsluga, sympatycznie i niezadrogo. I ten akcent... Anna Wspaniałe francuskie bistro. (1) Odwiedziliśmy dziś z moim partnerem "A la francaise" na lunch i musze... Ania Beata - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa.Lokal godny polecenia zarówno na... Beata Gorąco Polecam! (1) Nareszcie w Gdańsku bretońskie "gallety"! Bardzo przyjemny lokal, świetna... Anna Cudowne miejsce! POLECAM! (1) Byłam w lokalu kilka razy, piękne miejsce, fajnie urządzone. Lokalizacja też... Katarzyna