A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Ja wiem...że najpiękniejsza kobieta to ta ubrana w uśmiech,pełna energii,jęcząca w nocy i nie warcząca w dzień,czyż nie ?

Tylko pamiętajcie to ma działać w obie strony,my też nie lubimy sfrustrowanych typów :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Ja wierze w wilcza brac.
I wiezy krwi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Enygma nie chce mi się dzisiaj nawet gadać na ten temat. Ja w żadną miłość już nie wierzę i tyle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

R.N. jesteś po lekturze "Przebudzenia" by Anthony de Mello (???) ;)
Tylko z Miłością wszystko jest możliwe!

Proszę, proszę enygma.
Wypiję pod ten wpis i przyklepię

To co z tą miłością? - Odnajdziecie Ją w zakamarkach i przestworzach tego świata?

Miłość istnieje, polega Ona na zaspokajaniu własnych potrzeb - jakie by one nie były.

Kochajcie i bądźcie Kochani cokolwiek to znaczy, tylko odwzajemnione uczucie można nazwać miłością.

Po niemal 30 latach powraca: http://www.youtube.com/watch?v=0jpaPr4Z02E

Niektórzy na tą miłość czekali tyle lat a jeszcze inni nie zdążyli doczekać - po prostu to jest życie.

Najbardziej oczekiwana premiera czegoś co przezwyciężyło kilka razy z rzędu Paryż - Dakar a zmagało się tak jak Wy z przeciwnościami losu.

Pamiętajcie: Cierpliwość zawsze jest wynagrodzona.

Zle przeczytalas. Napisalem rozplątać a nie rozpalić. Mam utrudniony dostep do polskich liter. W kazdym razie mialem na mysli proces zupelnie odwrotny do rozpalania, czyli wygaszenie i nowe zycie.
A milosc jest. Tylko jest ona czyms biegunowo innym, niz Manson pisal. Bo ona malo ma wspolnego z chemia, biologia i pożądaniem. Panie i panowie. Milosc to akt woli. Nie uczucie, lecz akt woli. Przemyslcie to. Najpierw jest pozadanie, potem jest uczucie, a potem akt woli. Chcemy obdarzac miloscia albo nie chcemy i realizujemy swoje pozadanie gdzie indziej. Teraz trudno to wyjasnic bo swiat to jeden wielki supermarket. Miedzynarodowe korporacje, czest powiazane z różnymi lożami miliardy dolarow wywalily na proces hodowania konsumentow. Ale wasi dziadkowie rozumieliby moj przekaz bez słów. W ich czasach jak cos sie psulo to sie to naprawialo. W naszych wyrzuca się i kupuje nowe. Inna sprawa, ze baza tez byla wtedy solidniejsza. Inne wychowanie, inne przygotowanie do podjecia aktu woli zwanego miloscia. Co do monogamii, to juz Boga pytajcie czemu serce czlowieka jest tak skonstruowane, ze chce sie ofiarowac jednej osobie i potrafi pękać z powodu konkurencji. Albo na matke nature pomstujcie jesli łaski wiary wam nie dano.
Nie spie sobie od godziny i tak juz dziś zostanie. Nalewka z zielonych szyszek okazala sie eliksirem bardzo szybko włączajacym faze glebokiego snu, którego wiele nie trzeba
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wilczko obudze sie okolo poludnia, napisz mi cos milego.
Dowolna droga kontaktu.
Prosze.
Bede tego potrzebowal.

https://www.youtube.com/watch?v=k7CPIXnaeeQ

Wrocilismy moja WILCZKO.
Nic ciekawego. Techniawa. I kupa ludzi z ktorymi.... oki nie skoncze.
Dobra skoncze, w ZOO Oliwskim bywaja lepsze atrakcje.
pamietaj, Twoj WILK, nawet gdy spisz - on czuwa.

Zawsze.

ps. reke juz sobie sam zlozylem, chyba zlamanie bron Cie nie gadaj nigdy Adamowi. Bo ja jestem nice.

I bede zawsze od poczatku do konca.
Poboli i bedzie oki.
Wlasciwie mnie nie boli bardzo.

Nie boli wcale.

https://www.youtube.com/watch?v=p9n9gW1wCks
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyjechali.
Autami.
Kurde znowu diisco.

Wilku wiesz jak jest.....Mogłabym...jednak nie.
Dla Ciebie
https://m.youtube.com/watch?v=_IEfEn27OKM

Czasem mowiono na mnie TEN.
To dla Ciebie.

Powtarzam dla Ciebie moja Wilczyco.
Chili czekalada Ci nie pasuje.
Jestes Wilczyca.
Ja wilkiem.
Duzym i wyjatkowym.
Bo tak.

dla Ciebie:
https://www.youtube.com/watch?v=lH0gnwtSEGI

Teraz ja chce cos od Ciebie.

Teraz,

> Słowo miłość jest wyimaginowane

Jeżeli naprawdę tak uważasz, to współczuję.

Wbrew temu, co piszę i co widzą/sądzą inni, uważam, że miłość istnieje.
Coś powyżej zauroczenia połączonego z przyjaźnią.
Stan (trwały nie przelotny), kiedy oddałoby się wszystko, z własnym życiem włącznie, dla innej osoby.
Stary, zgorzkniały hedonista to mówi ;D

Dla mnie nie można, przynajmniej nie w PL
Miłość, to suma tego co napisałam powyżej, jeśli jednego z powyższych zabraknie, nie zmieni to mej percepcji. Dwóch i więcej, już tak.
Dla każdego miłość jest czymś innym, demokracja zawsze pozostanie demokracją, a nie wolnością ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Można. Ale to nie to samo :-))))
Słowem "demokracja" można zastąpić słowo "wolność", czyż nie? :-)))

Smutne to
Chyba jesteś zbyt krytyczny wobec siebie i innych
:(
Słowo miłość jest wyimaginowane ale można je zastąpić realnymi określeniami: przyjaźń, zobowiązanie, radość, dzielenie, potrzeba

A może tak ze dwa sztachy i trochę na luz?

Związki to najgłupsza rzecz pod słońcem. Pisałem, powtórzę: z człekokształtnych jedynie gibony są z natury monogamiczne. Reszta bzyka się na prawo i lewo. Nie dorabiajcie krzywych ludzkich teorii tam, gdzie nie ma dla nich bazy.

Najfajniejsze są te kobiety, którym ja się podobam :-)))))

A teraz na poważnie:
1. miłość jako taka nie istnieje, ludzie zwykli tak nazywać stan w którym są skłonni się replikować z kochaną osobą pod wpływem bionarkotyków wstrzykiwanych im w krwiobieg przez organizm, który Matka Natura zaprogramowała na rozmnażanie.
2. kwestia "podoba się" oznacza tylko tyle, że dany jeden samiec chce się z niewiastą powielać.
3. słowo klucz - kamuflaż, wy używacie, coby się uatrakcyjnić, a my się na to nabieramy, bo
4. to kobieta jest myśliwym, a facet zwierzyną, chociaż utrzymujecie nas w przekonaniu, że jest inaczej
5. o czym świadczy choćby fakt, że wypinamy dumnie pierś, zbieramy pieniądze i po pijaku lejemy prawdziwych i wyimaginowanych konkurentów, podczas gdy nasza wybranka
6. robi co chce z kim chce niekoniecznie jawnie.

Niech żyje wolna nieskrępowana miłość i seks bez zobowiązań !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty mi nie mów co można rozpalić ,a co nie...powyżej absolutnie nie miałam na myśli rutyny.

Gwiezdne wojny,nie...nie lubię,w ogole tv nie oglądam,tylko bajki typu Madagaskar,uwielbiam cz.3 czy Home itd. Więcej nic,wolę czytać.
Miłego wieczoru Ci życzę,a i jak już prze****sr*łeś to wiesz co robić.by to ię nie powtorzyło,wyjdziesz z tego. Ciao Amigo.

Oszukal Cie prawdopodobnie. Albo nawzajem sie oszukaliscie. To mozna rozplatac. Tylko badz silna i jesli sa dzieci to nie pozwol, zeby plakaly przez wasze bledy. Ja nie powiem pani teraz co robic bo sam jestem z 7c. Ogladam sobie gwiezdne wojny i pije nalewke szyszek zielonej sosny. Sam jestem zatem czlowiekiem infantylnym, glupim i totalnie przes r.a.l.em swoje zycie. Pech chcial, ze po drodze pewne rzeczy zrozumialem. Wracam do gwiezdnych wojen epizod2. Jak na razie wiec its all over now, baby blue

Enygma..posłuchaj,gdzie ten Bóg przed którym przysięgają,a za chwilę rozwodzą się z byle powodu,jak dzieci z 7 C?!

Miłość czy pożądanie,albo jeszcze lepiej- posiadanie.

Jasne,masz rację ,wszyscy chcemy być kochani,ja też ..kochać i być kochanym,ale tak naprawdę to luksus dziś,ale też nie za wszelką cenę.

Miłość !? K****a ! On kocha i krzywdzi,ale przeciez kocha, tylko jak można kochać bez miłości,no jak to tak ? Kochasz,kochasz,pier*****sz o miłości by za chwilę d******* jak największemu wrogowi.

Taaa na strychu nasr*ć i na kota zgonić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ej no, bylo 5 niezalogowanych uzytkownikow i wszyscy uciekli. A ja chcialem pogadac o rzeczach najwazniejszych. Nic to, pogadam sam ze soba. Sorry za ten wtret o Bogu, wiem, zawialo groza. Ale pomyslcie sami. Czego tak naprawde chcecie? Seksu? Jassssne. Kazdy chce seksu. Ale tak naprawde nie chcecie seksu. Chcecie milosci. Kogos, komu powiecie: patrz, jestem nerwowy, niedpowiedzialny, nie wiem jak sie zachowac w restauracji, lubie czasem wypic i ingdy nie bede pamietal kiedy masz imieniny. A teraz mnie kochaj! Kochaj! Kochaj!
Biore Ciebie za meza, biore ciebie za zone. Zwrociliscie kiedys uwage na to, jak oni sobie wykombinowali ten tekst przysiegi? Biore sobie ciebie, kunacie? Biore sobie ciebie z calym twoim syfem,nalogami i wadami. I ty tez tak mi mow do cholery. Tez powiedz,, ze mnie bierzesz. Kochaj!

Inne tematy z forum

Klimatyzacja w biurze (55 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....

Vibracje (25 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU