A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Ja wiem...że najpiękniejsza kobieta to ta ubrana w uśmiech,pełna energii,jęcząca w nocy i nie warcząca w dzień,czyż nie ?

Tylko pamiętajcie to ma działać w obie strony,my też nie lubimy sfrustrowanych typów :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

licza sie ludzie, a najciekawsi z gdyni wyjechali. znaczy sie ja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: A może tak.... pogadamy jakie kobiety podobają się Wam, Panowie, najbardziej?

Raczej nie ma.
Za Wejherowem za zjazdem na Bolszewo byl/ jest Haliwaldi.
Masakra, obok stawy maja.

Szybkie pytanie i nie ukrywam, że liczę na szybką odpowiedź:

Jakaś godna polecenia knajpka z rybką w Gdyni?

Najważniejsi są ludzie, więc liczę na pozytywną rekomendację.

Wiem, też tak uważam
Pozostaje więc Was czytać, prawie jak dobrą książkę, każdy nowy wątek coraz bardziej ciekawszy, hehe

@bi-bi:

Miejsce jest rzeczą podrzędną. Ważni są ludzie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak, nie każdemu dane było być, to chociaż zdradźcie tajemnicę co ta za "miejscówka"

Hehehe...wodę...bo nie dosłyszał kreseczki nad "o".
Fajna miejscówka tylko trzeba znać języki żeby coś zamówić,zastanawiałam się czy po rosyjsku dogadałabym się bo niemiecki ulotnił mi się z głowy ;-)
Vi...następny "zlot" mamy zaplanowany w ciekawym miejscu,będzie się działo;-D
I dzięki ludki za fajny czas :-D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Vi:

Generalnie, poza sezonem letnim, też nie pijam piwa. Niestety.. nie mogłem się dogadać z włoskojęzycznym kelnerem, który z uporem wciskał mi wodę. Odpuściłem i wziąłem piwo :D

Teraz doczytałam o piwach. Ja nie pijam, czułabym się nieco wyalienowana ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Było.
Bądź ;)

No cóż. Widzę, że było miło :) Może następną razą...

Wszyscy.
A na ile pamiętam, to powód do darcia paszczy dał właśnie kolega ;)

Ale absolutnie.. nie jestem w stanie odtworzyć o co konkretnie chodziło. Rozmowa była nieskończonym pasmem śmiechu ;)

Dla porządku: nikt nie wypił więcej niż 2 piwa :D

Koleżanki zabawiały rozmową? Czy też kolega? ;)

> poważne było to spotkanie

A skąd. Raczej rzadko drę paszczę ze śmiechu w miejscu publicznym.. a dzisiaj się to zdarzyło :)

To poważne było to spotkanie. To może lepiej, że mnie nie było ;)

> Strasznie zawiłe to wyjaśnienie

Prościej się nie dało ;)

BTW: mieliśmy dzisiaj okazję porozmawiać o tym. Część Forumowiczów waży słowa, analizuje, zastanawia się nad kształtem zdań... i w efekcie, kiedy mają już gotowy wpis, dyskusja potrafi rozwinąć się tak, że w zasadzie jego publikacja już się nieco mija z celem ;)
A część odpowiada po prostu z automatu :D

Strasznie zawiłe to wyjaśnienie ;) A Rudego filmu nie widziałam ;)

> A czemu Ruda?

No dobra.. troszkę się wywnętrzę. Ostatnio jest to modne na Forum :)
Miałem kilka dni kompletnego zastoju umysłowego. 100% użycia pamięci, 100% użycia CPU. Kompletne zawieszenie.
Odkąd łeb mi się nieco "odbarczył" mam wrażenie, że synapsy nadrabiają czas bezczynności.
Bodaj wczoraj pisałem, że siedzę w Necie dłużej niż on istnieje. Oczywiście.. żart. Ale zanim kliknąłem "wyślij" przez łeb przeleciał mi licealny Fortran, godziny spędzone na Soemtronach, żeby nakarmić kartonem kart perforowanych wielkie brzuszysko Riada 32, ciężar wielkich jak tortownice dysków ICL-a na Krynickiej, pierwszy IBM AT tamże, niezapomniany dźwięk modemu tepsy, pierwsze polskie portale pod koniec lat 90-tych, na których zaklepałem sobie wszędzie mój nick.
Nie wiem czy trwało to dłużej niż 2 s - bo dzięki Soemtronom piszę bardzo szybko.
Potem sam się uśmiałem z tego pasma skojarzeń, które mi przeleciało przez łeb. Ale i ucieszyłem, że wreszcie wraca on do normy.
Odpowiadając Tobie, nie mogłem napisać po prostu "Żałuj". Szybkie paluchy z automatu wkleiły skojarzenie z tytułem filmu, którego fabuły nawet nie pamiętam.. ale tytuł gdzieś w bani został ;)

Ale ja nie lubię się spóźniać ;) A czemu Ruda?

@Vi:

O 18 pisałaś już na Forum, zatem zakładam, że spokojnie zdążyłabyś na np. 18:30. Nie byłoby za późno.
Żałuj, Ruda, żałuj ;)

Inne tematy z forum

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (14 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

Jakie dobre męskie perfumy (8 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...