A może w Goddingu

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam macie propozycje na knajpkę tak dla 70 osób żeby było klimatycznie a jednocześnie nie drogo no i żeby się goście nie potruli termin jeszcze nie uzgodniony ale na pewno sierpień/ wrzesień 2006
Co myślicie o Goddingu strona zachęcająca ale czy ktoś z Was tam był - jakie wrażenia . Z góry dzięki za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: A może w Goddingu

pierwsze slysze...a gdzie to? podrzuc stronke prosze:)

http://www.godding.pl/

Ja byłam zainteresowana tym miejscem, ale jak im powiedziałam że ślub planuje na sierpien 2006 to mi powiedzieli że jeszcze nie przyjmują rezerwacji na przyszły rok. Pytałam niecały miesiąc temu. Może się już coś zmieniło.

PS. Stronke faktycznie maja zachęcającą :)

A jak z cenami

Nie mam pojęcia.

Faktycznie, stronka bardzo zachęcająca. czy ktoś może wie ile osób się tam może zmieścić? bo u nas ma być ok. 80 i nie wiem czy tam by starczyło miejsca..

byłam jest ładnie ale na dole nie więcej niż 50 osob a nawet 40 ale jest jeszcze góra a mi nie pasowało wesele na 2 piętrach na dole siedzenie u góry tańce ale jak kto lubi

Ludzie, błagam, nie wracajcie nigdy więcej nawet na samą stronę www tej knajpy. Nic tam nie planujcie, bo gorzko tego pożałujecie. Mam informacje z pierwszej ręki jak młodzi się tam denerwowali przygotowaniami. łącznie z tym, że dzień przed imprezą, pani dyrektor powiedziała do młodej, że nie pozwoli gościom wejść do restauracji. Ludzie, macie czas, to szukajcie czegoś innego!!!!!