A możeby tak robótki ręczne...

Cześć
Pomyślałam sobie żeby założyć wątek o robótkach ręcznych. Mnie osobiscie interesuja robótki na drutach..
Jestm jescze początkujaca ale mam nadzieje przyciagnąć tutaj uwagę doświadczonych dziewiarek :)
Mogłybysmy dzielić się tutaj doświadczeniami i nowinkam a także chwalic sie swoimi rękodziełami...
Goraco zapraszam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: A możeby tak robótki ręczne...

AHHHHHHHHHHAHHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAAH

Widać, że Sangwina ma dwie lewe ręce. Pozdrowionka Marto. Ja z kolei lubię szydełko, ale niestety musiałam zrezygnować z tej przyjemności. To za bardzo męczy oczy... Przerzuciałam się na malowanie szkła. Co do wzorów szydełkowych, mam sporo gazetek, jeśli byłabyś zainteresowana prosiłabym na kontakt na maila. Zeskanujemy:) Co do drutów to niewiele tego, ale może też się coś znajdzie:P

Witam..
Jak miło że w 3miescie jest jescze ktos, kto lubi łączyć przyjemne z porzytecznym.. :)
Pewnie że chce jakieś wzorki na sweterki, bluzki, topiki..
Szydełkiem też potrafie się posługiwać ale bardziej umiłowałam druty..
Pozdrawiam..

Przy odrobinie zacięcia i wysiłku pewnie można znaleźć jakieściekawe strony w necie. Domyślam sie, że na obcojęzycznych stronach, bo nasze, polskie jeszcze są bardzo ubogie.

Super,
ja też uwielbiam robótki ręczne i nie wstydzę się tego, chociaż uważa się że to zajęcie dla emerytek.
Ostatnio wprawdzie jakoś nie mam zapału do "sztrychowania" i "heklowania" ale to chyba głównie przez brak naprawdę fajnych pomysłów.
Jak macie jakieś ciekawe stronki to chętnie obejrzę :)
Pozdrawiam.

http://www.garnstudio.com/lang/en/oppskrift_oversikt_drops.php?fra=0&drops=98tam jest mnóstwo ciekawych pomysłów na dzianinki.. Teraz należy tylko zdobyć trochę włuczki i do drutów.. :D
http://www.phildar.fr/catalogues/catalogue-interactif.aspx?menu=FEMM - tutaj są całe katalogi, można je przeglądać strona po stronie.. Bardzo ładne rzeczy..
Pozdrawiam..

hej Kasieńko,
A moze chcialabys zrobić wystawe "swojego szkla"? Jesli jestes zainteresowana prosze o kontakt: cafekultura@wp.pl
Pozdrawiam wszystkich

Marta,
dzięki za stronki, są super, szkoda że polskich takich nie ma. Swego czasu dużo ich szukałam, niestety nic ciekawego nie znalazłam:\
Pozdrawiam.

wolę robić to ustami...

Inne tematy z forum

Białe tango (262 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Gry planszowe (34 odpowiedzi)

Witam, czy może są wśród Was osoby będące miłośnikami gier planszowych? Jeżeli tak to jakie gry...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...