Czytając opinie poniżej nie rozumiem jak mozna byc tak. Ie wyrozumiałym...byliśmy wczoraj z mężem i corka w tej restauracji po raz drugi i po raz drugi nie zawiedliśmy sie. Jak to przy niedzieli oczywiscie było pełno ludzi ale Pani menadzer zapewniła ze mozemy chwile poczekać i zaraz miejsce sie zwolni. Ja zauważyłam wolne miejsca przy barze i zapytałam czy tam mozna usiąść i zjeść, oczywiscie mozna było i tak tez zrobiliśmy. Corka zadowolona ze na wysokim krześle siedzi a nam tez nie zależało koniecznie siedzieć przy stoliku. Chcieliśmy zamówić pizzę, kelnerka ostrzegła ze na pizzę będziemy długo czekać ale nam sie nie spieszyło wiec poczekalismy, zamówiliśmy sobie drinki, corka dostała kolorowanki od przemilej kelnerki i tak czekaliśmy dosyć długo długo to fakt. Oprócz pizzy zamowilasmynrowniez krewetki ktore były szybciej i były rewelacyjne! Gratis oczywiscie świeżo wypieczone pieczywo z oliwa. Po długi. Czasie oczekiwania podeszła do nas kelnerka ktora poinformowała nas ze w ramach przeprosin za długie oczekiwanie dostaniemy te dwie pizze gratis! Tak zarządziła Pani menadzer. Było nam bardzo miło gościć w tej restauracji. Trzeba byc wyrozumiałym i cierpliwym przede wszytskim