A. - opinia

U Pani Eweliny byłam kilkakrotnie i mogę ją polecić z czystym sumieniem, pełen profesjonalizm, miła obsługa ;) Jednak zatrudniona tam dziewczyna na pewno nie zasługuje na pochwałę.. przyjmuje poza kolejnością swoje koleżanki przez co na umówioną wcześniej wizytę trzeba czekać nawet pół godziny. Kilkuminutowe opóźnienie nie jest problemem, ale pół godziny to już lekka przesada. Poza tym są telefony i o takim opóźnieniu można uprzedzić wcześniej. Druga sprawa klientka nie czuje się komfortowo jeśli podczas jej zabiegu w tym samym pomieszczeniu siedzi jej koleżanka z którą sobie beztrosko plotkuje. Poszłam się tam odprężyć, a nie wkurzyć i zestresować. Zatem Pani Ewelina TAK, ale ta młoda osoba zdecydowanie NIE!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

W zasadzie należałoby tylko powiedzieć wyraźne PRZEPRASZAMY i na tym poprzestać. Jednakże przede wszystkim dziękujemy za cenną uwagę i rzetelny komentarz.
Z dniem 8.05.2015r. wspomniana osoba otrzymała wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym i nie będzie już swoją postawą psuć dobrego imienia gabinetu.
Pozwalając sobie na odrobinę prywaty w ramach wytłumaczenia: w styczniu urodziło mi się dziecko, stąd przez ostatnie miesiące musiałam przede wszystkim skupić się na maluszku, przez co nie miałam możliwości w stu procentach kontrolować zatrudnionej osoby. Takie sytuacje się już nie powtórzą, gdyż wracam do czynnej pracy, a Panią jeszcze raz pragnę przeprosić i proponuję w ramach rekompensaty gratisowy zabieg.
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0